Edulcorem

  (9)
Edulcorem
Sortare dupa
  • Puterea de indulcire este de 70% din cea a zaharului, (7-8 g eritritol este echivalent cu o lingurita de zahar). In mod natural se gaseste in anumite fructe si legume. Produsul se absoarbe repede, cu sanse reduse de a produce balonare sau efecte laxative.
  • Edulcorem Xylitol este un inducitor natural, obtinut din coaja de Mesteacan Finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca indulcitor, avand indice glicemic 7. Gustul este dulce si racoritor.
  • Edulcorem Xylitol este un inducitor natural, obtinut din coaja de Mesteacan Finlandez, superior calitativ. Xylitol este un poliol, folosit ca indulcitor, avand indice glicemic 7. Gustul este dulce si racoritor.
  • Puterea de indulcire este de 70% din cea a zaharului, (7-8 g eritritol este echivalent cu o lingurita de zahar). In mod natural se gaseste in anumite fructe si legume. Produsul se absoarbe repede, cu sanse reduse de a produce balonare sau efecte laxative.
  • Este un indulcitor 100% natural, cu indice glicemic redus, cu mai putine calorii decat zaharul, dar cu o putere de indulcire cu 25% mai mare.
  • Pudra de agave provine din planta de agava albastra si este imbogatita cu inulina, o fibra prebiotica din agave, care ii permite sa fie unul dintre cei mai completi indulcitori organici.Sucul plantei este extras prin hidroliza termica si apoi este uscat cu aer cald. Are un indice glicemic scazut si o putere de indulcire cu 30% mai mare decat a zaharului.
  • Pudra de agave provine din planta de agava albastra si este imbogatita cu inulina, o fibra prebiotica din agave, care ii permite sa fie unul dintre cei mai completi indulcitori organici.Sucul plantei este extras prin hidroliza termica si apoi este uscat cu aer cald. Are un indice glicemic scazut si o putere de indulcire cu 30% mai mare decat a zaharului.
  • Zaharul de cocos este un produs 100% natural si nerafinat. El se obtine prin evaporare din nectarul florilor palmierului de cocos. Nectarul dulce este evaporat pana devine un caramel gros, dupa care este uscat si macinat pana devine o pudra cristalizata.
  • CURMALELE sunt o sursa excelenta de fibre, carbohidrati sanatosi, contin vitaminele A, B, C, D si minerale, precum magneziu, mangan, potasiu, seleniu, fier si cupru. SIROP DE CURMALE este un indulcitor 100% natural, obtinut exclusiv din curmale, care pastreaza toate proprietatile fructelor de provenienta. Are indice glicemic scazut, gust deosebit, dulce, si un miros intens.