Pastele noastre din orez se produc de la mijlocul lunii mai in Italia. Motivul acestei schimbari este inainte de toate unul ecologic (mai putine eforturi depuse pentru transport) si o flexibilitate mai ridicata.
Ingrediente: Orez integral 100%. provine 100% din agricultura biologica.
Noile paste bio din orez sunt mai inchise la culoare decat pana acum, deoarece sunt produse din orez integral. Datorita acestui fapt rezulta un gust fin de cereale. Orezul pentru paste se cultiva in Italia. Pastele se fabrica pe o linie de productie proprie, pe care se produc doar produse fara gluten, tocmai pentru a garanta lipsa de gluten.
Beneficii:
- Fara gluten, marcate cu sigla „Fara gluten” a Societatii germane de Celiachie e.V. (DZG)
- Gust fin de cereale
- Foarte de stabile la fierbere
- Produse cu ajutorul formelor din bronz, iar datorita acestui fapt, pastele pot absorbi foarte bine sosurile
- O alternativa delicioasa la pastele din grau dur, mai ales pentru persoanele cu intoleranta la gluten (celiachie)
Valori nutritionale: Pentru 100g, 1542kj / 364 kcal, grasimi 3.0g din care acizi grasi saturati 1.0g, glucide 75g din care zaharuri 1.0g, fibre 2.5g, proteine 8.0g, sare 0.03g* - doza zilnica recomandata.
Forma de prezentare: 1 pachet de 250g