In moara noastra amestecam fulgii macinati cu fulgi intregi - pentru o consistenta optima de terci, catifelata si cremoasa. In moara noastra de ovaz, numai boabele fara gluten sunt macinate si facute fulgi, in acest fel garantam ca nu exista contaminare cu cereale care contin gluten. Produsul nu contine zahar adaugat.
Ingrediente: Fulgi de ovaz integrali* fara gluten 81%, fructe de padure* 19% (coacaze*, bucati de mure*, afine*, bucati de capsuni*, bucati de zmeura*). *Ingrediente provenite din agricultura ecologica. Poate contine urme de nuci si/sau seminte de susan.Ingredientele contin zahar in mod natural.
Valori nutritionale/100g: Valoare energetica - 1513 Kj/ 359 kcal; Grasimi (g) – 5,6 Din care acizi grasi saturati (g) - 0,9; Glucide (g) – 60 din care zaharuri (g) 13; Fibre (g) – 9,5, Proteine (g) – 11; Sare (g) – 0,01.
Mod de preparare: Pentru o portie de terci se amesteca 4 linguri (50g) in 125ml de apa fierbinte sau lapte, se lasa timp de 2 minute, apoi se amesteca bine si se consuma cald. Se poate consuma ca atare in lapte, bauturi vegetale, iaurt sau cu fructe proaspete de sezon, smantana, iaurt, nuci.
Avertizari: A se pastra intr-un loc uscat si racoros. A se consuma, de preferinta, inainte de data inscriptionata pe ambalaj.
Forma de prezentare: Cutie cu 400g