Solaris

  (361)
Solaris
Sortare dupa
  • Este o sursa extraordinara de calciu, asimilat mai usor decat cel din lapte.
  • Amestec de seminte bogat in acizi grasi nesaturati – Omega 3, Omega 6 si Omega 9.
  • Reduc riscul de infarct, stimuleaza digestia si combat constipatia
  • Samburii de caise au proprietati nutritive deosebite si se pot consuma ca atare, in salate si in cereale.
  • Pline de fibre si lipsite de grasimi, sunt benefice sistemului digestiv.
  • Fulgii cu tarata de grau reprezinta o optiune inspirata pentru un mic dejun sanatos sau pot fi consumati in diferite combinatii drept gustare.
  • Fulgii de ovaz sunt bogati in carbohidrati, fibre solubile si insolubile, contribuie la mentinerea greutatii corporale, generand senzatie de satietate si dimunand apetitul. Ovazul contine intr-o proportie ridicata beta-glucan, o fibra solubila cu importante efecte hipocolesterolemiante si hipoglicemiante, dar si de reglare a greutatii corporale.
  • Hrisca coapta este o sursa importanta de aminoacizi esentiali, proteine si carbohidrati in alimentatia sanatoasa.
  • Laptele praf instant din soia integrala nemodificata genetic este un excelent inlocuitor al laptelui de origine animala, ideal pentru persoanele cu alergie la lactoza sau pentru cele care postesc sau au un stil de viata vegan.
  • Contine fulgi de cereale si fulgi de porumb cu zahar, stafide, curmale, banane, ananas, seminte de floarea soarelui, cirese, cocos si papaya.
  • Incepe ziua cu o portie savuroasa de vitalitate. Amestecul contine fulgi integrali de ovaz, fulgi de porumb fara zahar, merisor, caju delicios si crocant.
  • Se foloseste in salate, garnituri, supe, pilafuri si deserturi.
  • Ovazul contine saruri si minerale: potasiu, fier, fosfor, calciu, magneziu, vitamine D, complexul B, carote,polizaharide, flavone, saponozide, steroli.
  • Uleiul de cocos este solid la temperatura camerei, ca untul.
  • Semintele de floarea soarelui are efecte benefice asupra scaderii nivelului colesterolului si conduce la imbunatatirea raspunsului sistemului imunitar.
  • Semintele de pin sunt bogate in lipide bune, ajuta la scaderea colesterolului.
  • Feliile de soia* sunt obtinute din soia texturata.
  • Uleiul esential este obtinut prin distilare cu vapori de apa a plantei Jasminum Grandiflorum.
  • Koroneiki este unul dintre cele mai vechi soiuri de masline, originar din insula Creta. Maslinele sunt culese manual, presate la rece, uleiul de masline fiind obtinut dintr-o singura recolta.
  • Uleiul de migdale dulci asigura lipidele necesare bunei functionari a stratului hidrolipidic al pielii. Hidrateaza pielea din jurul ochilor,
  • Studiile realizate au demonstrat ca uleiul de migdale contine grasimi bune in proportie de 62% omega 9, 29% omega 6 si 9% acizi saturati. Uleiul de migdale este o sursa foarte bogata de vitamina A, B si E.
  • Din fructele sanatoase, prin uscare si presare la rece se obtine uleiul de nuca de calitate, care are culoarea topazului si un gust puternic de nuci.
  • Uleiul Antitabac, are proprietatea de a curata aerul din spatiu
  • Uleiul de samburi de struguri este recomandat pentru uz intern, datorita continutului bogat in Omega 3 si Omega 6.