Alimentatie ECO

  (1527)
Sortare dupa
  • Scortisoara de Ceylon este supranumita si "adevarata scortisoara" datorita aromei sale intense si complexe. Aceasta provine din arborii de Cinnamomum verum si se deosebeste fata de celelalte tipuri de scortisoara prin aspectul sau (arata ca niste suluri de pergament rulat), prin textura usor sfaramicioasa, prin culoarea sa galbui-maronie si mai ales prin gustul si aroma sa deosebita.
  • Ceaiul pentru stimularea lactatiei poate fi folosit incepand cu sfarsitul sarcinii, apoi pe toata perioada alaptarii.
  • Ashwagandha, Antistres Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic. Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.
  • Organic India Triphala, Digestie&Curatare Colon este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic.
  • Boabele de cacao sunt pretuite inca din antichitate datorita proprietatilor afrodisiace, antioxidante si gustului placut. Ele sunt de fapt semintele interne ale fructului arborelui de cacao.
  • Spirulina este considerata cea mai nutritiva alga din cele peste 30.000 de specii care exista, continand micro si macroelemente benefice pentru organism. Studiile au aratat ca in compozitia spirulinei intalnim proteine, aminoacizi esentiali, vitaminele B, vitamina C, D, A si E, potasiu, calciu, crom, cupru, fier si magneziu.
  • Organic India Neem, Antibiotic si Antifungic Natural este un produs 100% Certificat Organic si nu contine organisme modificate genetic.
  • Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate.
  • Uleiul de cocos este un tip de ulei extras din pulpa nucii de cocos sau din laptele de cocos, cu o serie larga de utilizari, de la gastronomie si pana la industria cosmetica. In lume, productia a
  • Cunoscut sub numele de copacul vietii, pudra de baobab este un superaliment complex originar din Africa. Are un profil nutritional unic, avand mai multa vitamina C decat portocalele, mai mult fier decat carnea rosie si un continut bogat de minerale alcaline: calciu, potasiu si magneziu.
  • Ginsengul Siberian este o specie de arbust lemnos din familia Araliaceae, nativa din Nord-Estul Asiei foarte utilizat pentru mentinerea sanatatii. Studiile arata ca stimuleaza rezistenta la stres, asa ca in prezent este utilizat pe scara larga datorita efectului tonic in perioadele de stres si presiune.
  • Curcuma cu piper este un supliment nutritiv ecologic natural, raw, verificat si certificat vegan, fara gluten, lactoza, fructoza, organisme modificate genetic (nonGMO), neiradiat si neradiat.
  • Scortisoara este un condiment obtinut prin uscarea scoartei interioare a arborelui Cinnamomum zeylanicum, fiind foarte apreciata pentru parfumul dulce, lemnos, precum si pentru proprietatile sale nutritive.
  • Matcha (care in japoneza inseamna pudra de ceai) este considerat, de majoritatea specialistilor, cel mai important sortiment de ceai verde datorita numeroaselor sale proprietati benefice organismului.
  • Pulberea de Roscove (sau de Carob) este cunoscuta ca fiind inlocuitorul perfect al pudrei de cacao, fiind bogata in calciu, proteine, pectina, avand totodata un continut scazut in calorii si grasimi.
  • Zaharul de cocos este un tip de zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos, considerat a fi una dintre cele mai naturale alternative ale zaharului rafinat. Are un indice glicemic scazut si un continut bogat de potasiu, magneziu, zinc si fier. Avand o aroma apropiata de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
  • In ciuda aparentelor, aceste seminte micute sunt pline de nutrienti importanti. Reprezinta o excelenta sursa de acizi grasi Omega 3, care ajuta la cresterea nivelului de colesterol bun, ce protejeaza inima de diverse afectiuni.
  • Pulberea de cacao criollo raw este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care imbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi Omega 6.
  • Fie ca sunt proaspete, fie ca sunt uscate, curmalele sunt considerate unele dintre cele mai sanatoase fructe, si asta datorita continutului mare de nutrienti dar si continutului ridicat de fibre naturale pe care il contin.
  • Nuca de cocos razuita este considerata a fi un adevarat centru de nutritie, consumul acesteia aducand numeroase beneficii corpului uman. Poate fi folosita cu usurinta in retete pentru prajituri, unde ofera un gust deosebit, dar poate fi consumata si ca atare, fiind o gustare delicioasa. Produsul nu contine alergeni.
  • Semintele de in (Linum usitatissimum) au proprietati benefice mentinerii sanatatii, fiind de altfel unele dintre cele mai bogate seminte in substante nutritive. Semintele de in zdrobite reprezinta o sursa bogata de grasimi esentiale Omega 3 si o sursa foarte buna de vitamina B1, Mangan, Magneziu, Fosfor si Cupru.
  • Spirulina este un energizant natural, care creste tonusul si energia organismului, ajutand organismul sa-si pastreze o greutate optima. Spirulina contribuie la sporirea tonusului si vitalitatii, combatand oboseala. Este un adevarat energizant natural.
  • Scortisoara de Ceylon este provenita din culturi certificate ecologic si are puternice proprietati antioxidante.
Alimentatie ECO

Alimentatie ECO