AstraZeneca

  (33)
AstraZeneca
Sortare dupa
  • Atacand este indicat pentru: tratamentul hipertensiunii arteriale primare la adulti; tratamentul hipertensiunii arteriale la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani.
  • Tratamentul hipercolesterolemiei: adulti, adolescenti si copii cu varsta de 6 ani sau peste cu hipercolesterolemie primara.
  • Bydureon este indicat in tratamentul diabetului zaharat de tip 2 la pacienti adulti, adolescenti si copii cu varsta de 10 ani si peste, pentru imbunatatirea controlului glicemic, in asociere cu alte medicamente hipoglicemiante, inclusiv cu insulina bazala, cand terapia folosita, impreuna cu dieta si exercitiu fizic nu asigura un control glicemic adecvat.
  • Cititi cu atentie si in intregime acest prospect inainte de a incepe sa luati acest medicament deoarece contine INFORMATII importante pentru dumneavoastra.
  • Plendil este utilizat pentru tratamentul tensiuni arteriale crescute (hipertensiune arteriala) si al durerii in piept cauzate de exemplu de exercitii sau stres (angina pectorala).
  • Arimidex este indicat pentru: Tratamentul neoplasmului mamar in stadiu avansat, cu receptori pentru estrogen prezenti, la femeile aflate in post-menopauza. Tratament adjuvant pentru neoplasmul mamar invaziv precoce, cu receptori pentru estrogen prezenti, la femeile aflate in post-menopauza.
  • Fasenra este indicat ca terapie adaugata la tratamentul de intretinere la pacientii adulti cu astm bronsic eozinofilic sever, care nu este controlat in mod adecvat prin administrarea inhalatorie a unei doze mari de corticosteroizi plus β-agonisti cu durata lunga de actiune.
  • Xigduo este indicat la pacientii adulti pentru tratamentul diabetului zaharat de tip 2 ca tratament adjuvant la dieta si exercitii fizice
  • Atacand este indicat pentru: tratamentul hipertensiunii arteriale primare la adulti; tratamentul hipertensiunii arteriale la copii si adolescenti cu varsta cuprinsa intre 6 si 18 ani.
  • Adulti, adolescenti si copii cu varsta de 6 ani sau peste cu hipercolesterolemie primara (tip IIa, incluzand hipercolesterolemie familiala heterozigota) sau dislipidemie mixta (tip IIb), in asociere cu dieta, atunci cand raspunsul la dieta si la alte metode non-farmacologice (de exemplu exercitii fizice, scadere ponderala) este inadecvat.
  • Duaklir Genuair este utilizat ca tratament bronhodilatator de intretinere pentru ameliorarea simptomelor la adultii cu boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC).
  • Faslodex este indicat: in monoterapie in tratamentul cancerului mamar avansat loco-regional sau metastatic, cu receptori estrogenici, la femeile aflate in postmenopauza: fara tratament anterior cu terapie endocrina sau in caz de recidiva survenita in timpul sau dupa terapia antiestrogenica adjuvanta sau in caz de evolutie sub tratament antiestrogenic; in combinatie cu palbociclib in tratamentul cancerului mamar avansat loco-regional sau metastatic, pozitiv pentru receptorul pentru hormoni (HR), negativ pentru receptorul 2 pentru factorul uman de crestere epidermala (HER2), la femeile carora li s-a administrat tratament endocrin anterior (vezi pct. 5.1).
  • Symbicort este indicat la adulti cu varsta de 18 ani si peste, in tratamentul simptomatic al pacientilor cu BPOC cu volumul expirator maxim in prima secunda (VEMS) mai putin de 70% din valoarea normala prezisa (post- bronhodilatator) si antecedente de exacerbari repetate in pofida terapiei cronice cu bronhodilatatoare cu durata lunga de actiune.
  • Marcaine Spinal si Marcaine Spinal Heavy sunt indicate pentru anestezia intratecala (subarahnoidiana sau spinala) in interventiile chirurgicale si obstetricale.
  • tratamentul adjuvant dupa rezectia tumorala completa la pacientii adulti cu cancer bronho- pulmonar altul decat cu celule mici (NSCLC) in stadiul IB-IIIA
  • Brilique, administrat in asociere cu acid acetilsalicilic (AAS), este indicat pentru preventia evenimentelor aterotrombotice la pacientii adulti cu sindrom coronarian acut (SCA) sau istoric de infarct miocardic (IM) si risc crescut de aparitie a unui eveniment aterotrombotic (vezi pct. 4.2 si 5.1).