Gerble Expert Dietetic
(28)- Acest produs are cu 52% mai putine zaharuri si 64% mai putin acizi grasi saturati comparativ cu media biscuitilor similari din piata fiind ideali pentru micul dejun.
- Biscuiti bogati in magneziu (2 biscuiti = 19% din consumul zilnic de referinta; magneziul contribuie la reducerea oboselii), vitaminele E (rol antioxidant), B1, B9, sursa de vitaminele B5, B6 si PP, cu -35% zaharuri si -82% acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor din piata.
- Contine maltitol care are un impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
- Pandispan umplut, fara gluten, adaptat persoanelor cu intoleranta la gluten. Destinat celor ce doresc sau sunt nevoiti sa consume produse fara gluten. Intoleranta la gluten se manifesta prin tulburari digestive (digestie dificila, probleme de tranzit.) sau de alta natura (probleme de piete). Lant de productie garantat fara gluten.
- Biscuitii au un continut redus de zaharuri (-87%), comparativ cu biscuitii obisnuiti. Cu maltitol, impact redus asupra glicemiei. Consumul de alimente care contin maltitol ca inlocuitor de zahar determina o crestere mai mica a nivelului glucidelor din sange in comparatie cu alimentele continand zahar.
- Biscuiti sandwish cu cacao si indulcitor. Contine maltitol, avand un impact redus asupra glicemiei.
- Produs intr-o unitate ce utilizeaza nuci, lupin, oua, lapte, susan si soia. A se consuma in cadrul unei alimentatii variate si echilibrate si a unui stil de viata sanatos.
- Un biscuit contine 47kcal. Fara zahar adaugat si cu continut scazut de acizi grasi saturati (-73% fata de majoritatea biscuitilor de pe piata). Cu maltitol ce are impact redus asupra glicemiei.
- De peste 90 de ani credem ca o alimentatie sanatoasa este un drept al fiecaruia dintre noi si ne straduim zi de zi sa va ajutam sa faceti acele alegeri alimentare corecte pentru o stare de bine a intregii familii.
- Contine zaharuri prezente in mod natural in ingrediente. Produs intr-o unitate ce utilizeaza arahide, nuci, oua, lapte, susan si gluten.
- Ciocolata cu lapte, cu continut redus de zahar, cu indulcitor. Gama Glucoregul este destinata regimurilor hipoglucidice. Produsul poate fi recomandat de medic in componenta regimurilor diabeticilor.
- Biscuiti cu pepite de ciocolata si cu lapte, din faina de grau netratata chimic in timpul stocarii.
- De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine.
- De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine.
- Indulcitor de masa pudra pe baza de glicozide de steviol (extras de Stevia rebaudiana) Stevia de la Gerble Glucoregul are aceeasi putere de indulcire ca zaharul.
- Biscuiti cu continut redus de zaharuri, indulciti cu fructoza, bogati in calciu, magneziu si in vitaminele B1, B6 si E. Cu -51% zaharuri comparativ cu media biscuitilor din piata.
- Biscuiti cu ciocolata si quinoa, bogati in fibre, sursa de magneziu vitamina E. Magneziul contribuie la un metabolism energetic normal si la diminuarea oboselii, vitamina E are rol antioxidant si de protejare a celulelor impotriva stresului oxidativ.
- Prajituri cu nuci si cu ciocolata, sursa de Omega 3.
- Biscuitii sunt bogati in calciu, magneziu si in vitaminele B1, B6 si E.
- Biscuitii cu mere au un continut redus de sare (-86%), un continut redus de acizi grasi saturati (-79%) si un continut redus de zaharuri (-61%), comparativ cu media biscuitilor din piata.
- Biscuiti cu tablete de ciocolata neagra, cu indulcitori, fara adaos de zaharuri au un continut redus de zaharuri (-91% comparativ cu biscuitii obisnuiti). Cu maltitol: impact redus asupra glicemiei.
- De peste 90 ani Gerble extrage din natura cele mai bune ingrediente, nutrienti esentiali pentru o stare de bine.
- Biscuiti cu seminte de chia ce au un continut redus de acizi grasi, reprezantand o sursa de Omega 3.
- Biscuiti cu miere si faina de castane, sursa de omega 3. Contin cu 58% mai putine zaharuri si 79% mai putini acizi grasi saturati, comparativ cu media biscuitilor din piata.