Obio
(50)- O faina fara gluten, se foloseste in patiserie, ca inlocuitor total sau partial de faina de grau.
- Adaugati un iz tropical deserturilor raw cu pulbere din fructul pasiunii.
- Fructe de goji raw, calitate superioara.
- Lucuma este un fruct originar din Peru, folosit adesea ca si indulcitor.
- Crema de arahide este extrem de gustoasa si valoroasa – este fabricata din bio arahide si nimic altceva.
- Bila energizanta cu probiotice.
- Pudra proteica din seminte de dovleac este un produs certificat ecologic.
- Proteina din mazare galbena reprezinta cea mai accesibila si sanatoasa alternativa la sursele animale de proteine.
- Guarana este folosita pentru efectele energizante, datorita continutului ridicat de cofeina.
- Moringa (Moringa oleifera) este folosita de secole in Africa si in medicina ayurvedica ca si super aliment cu beneficii esentiale pentru sanatate.
- Untul de cacao crud (procesat la rece) este binecunoscut pentru efectele sale extraordinare atunci cand este folosit exter, pentru sanatatea pielii.
- Amla este un arbust asemanator cu agrisul de la noi, i se mai spune si coacaz indian sau Amalaki.
- Curmalele Medjool sunt "reginele" curmalelor.
- Dudele sunt o sursa buna de proteine lucru rar intalnit printre fructe.
- Pulberea din iarba de grau contine 100% iarba integrala de grau.
- Amestec de pudre bio bogat in proteine si sarac in grasimi.
- Unt delicios de migdale ecologice crescute in Europa, usor prajite.
- Urzica este una dintre cele mai populare plante din zona noastra, folosita atat in preparate culinare, cat si in remedii naturale si produse cosmetice.
- Alternativa perfecta la zaharul obisnuit rafinat din sfecla sau trestie.
- Un amestec intre cacao care potenteaza mintea si maca ce imbunatateste performantele fizice.
- Cu pudra de ceai verde matcha, pentru revitalizarea intregului organism si delicosii fulgi de ciocolata raw.
- Pudra proteica din orez este o sursa ideala de proteine pentru persoanele care nu consuma carne.
- Siropul brun raw (dark) de agave este siropul original, neprocesat, nefiltrat, crud, procesat la rece si contine mai multi nutrienti decat siropul golden (auriu) de agave care nu este procesat la rece.
- Nucile de Brazilia sunt bogate in seleniu, doua nuci asigura peste jumatate din necesarul zilnic de seleniu.