Probios
(43)- Musli bio crocant cu fructe, perfect pentru un mic dejun fara gluten.
- Chipsurile gurmande sunt practice si perfecte pentru a potoli foamea. Aceste gustari reprezinta o sursa buna de fibre si proteine.
- Gustare bio, fara gluten, sursa de fibre, produs fara adaos de zahar, excelent pentru vegani si vegetarieni dar si ca ingredient in prajituri sau la micul dejun alaturi de musli.
- Biscuitii fara drojdie de cereale sunt fabricati cu ulei de floarea soarelui presat la rece, ceea ce ii face gustosi si crocanti.
- Batonul cu arahide, merisoare si maca este o gustare crocanta si naturala realizata din ingrediente organice.
- Mini paste bio Mickey Mouse penne obtinute din gris de grau dur organic, prin extrudare in matrite de bronz si uscate la temperatura scazuta, potrivite pentru hranirea copiilor peste 3 ani.
- Dulceata din afine fara adaos de zahar.
- Dulceata fara adaos de zahar si fara gluten.
- Paine din grau kamut, fara drojdie.
- Este o gustare organica, delicioasa in triunghiuri crocante pe baza de orez si faina de porumb cu un amestec de leguminoase.
- Poate contine urme de soia si accidental fragmente de coji.
- Acesti biscuiti de cacao si alune Probios ofera o noua modalitate de a lua un mic dejun fara zahar.
- Veggie Chips Probios sunt chipsuri crocante din cartofi si amestec de legume uscate (spanac, morcov si sfecla rosie), ideale ca aperitiv sau ca gustare in orice moment al zilei.
- Zaharul din trestie Probios se obtine direct din sucul extras din trestie de zahar zdrobita (Saccharum officinarum) prin operatiuni artizanale, fara utilizarea de substante chimice.
- Produs bio garantat fara gluten 100% hrisca, cu un continut bogat de fibre, recomandat pentru persoanele ce sufera de celiachie si celor care vor sa consume alimente fara gluten de cea mai buna calitate.
- Dulceata de ghimbir fara zahar, fara gluten, indulcit doar cu fructe gemul pastreaza nealterat gustul de ghimbir.
- Fulgi crocanti bio ideali pentru micul dejun.
- Grau dur, prajit, uscat si zdrobit in bucati mici, cunoscut si in timpul Babilonului.
- Paste din orez fara gluten din cel mai bun orez italian bio.
- Pastele ECO de la Natura Toscane sunt realizate exclusiv din graul dur descoperit in atichitate si cunoscut sub numele de „Senatore Cappelli”.
- Este produs din fructe uscate, seminte, miere si sunt imbogatite cu guarana si extracte energizante vegetale.
- Eritritol este un indulcitor 100% natural extras din porumb.
- Probios Giullari al Miele sunt biscuiti dulci facuti din faina de orez italiana. Ideali pentru micul dejun, sunt excelenti si ca final dulce al unei mese.
- Chipsurile gurmande din leguminoasele produse cu ulei de floarea soarelui, fara ulei de palmier, fara drojdie, sunt crocante si gustoase, ideale pentru o pauza sau pentru un happy hour gustos.