Acai sunt boabe mici de culoare purpurie si sunt recoltate in mod durabil in adancurile Amazonului. Boabele sunt liofilizate imediat dupa recoltare, astfel incat toti nutrientii si proprietatile lor benefice sa fie pastrate.
Boabele de acai au o concentratie mare de antociani, antioxidanti puternici si protejeaza astfel ADN-ul de daunele provocate de radicalii liberi, intareste sistemul imunitar, previne imbatranirea timpurie, previne bolile cardiace si aparitia celulelor canceroase. In plus, acai favorizeaza nutritia corpului dupa exercitiile fizice, ajuta la absorbtia nutrientilor si la eliminarea eficienta din organism.
Acai este o sursa de acizi grasi esentiali(omega 3 si omega 6), de vitamine precum vitamina E si vitamina B6 si de minerale. Aceste boabe sunt si o sursa de fitosteroli si pot ajuta la reducerea nivelului de colesterol.
Beneficii:
- Continutul de Vitamina E - Ajuta la protejarea celulelor impotriva oxidarii.
- Continutul de Calciu - Contribuie la sanatatea normala a sistemului osos.
- Continutul de Magneziu - Contribuie la functionarea normala a sistemului nervos.
- Continutul de Fier - Contribuie la formarea normala a celulelor rosii din sange si a hemoglobinei.
Mod de consum: Se adauga 1 pana la 3 lingurite de pulbere de acai liofilizata in iaurt, smoothie, suc sau shake. Se poate utiliza la fel de benefic in diverse preparate raw, in gemuri, sosuri si deserturi.
Forma de prezentare: 70g.