Algele Arame sunt recoltate manual de pescarii si scafandrii din largul peninsulei din Japonia, fiind initial uscate la soare si apoi luate pentru prelucrare ulterioara. Sunt spalate, taiate, aburite, presate si taiate din nou inainte de a fi uscate la soare. O a doua etapa de uscare asigura ca produsul final este complet uscat. Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat.
Ingrediente:
- Alge de mare Arame.
- Valori nutritionale 100g: Valoare energetica 313 KJ kJ/ 74 kcal; Proteine: 9,7g; Grasimi: 0,7g, din care: Grasimi saturate: 0,4 g; Mononesaturate: 0,24; Polinesaturate: 0,005; Carbohidrati: 1g; Fibre: 61,3g; Umiditate: 11,2g;
Mod de utilizare: Algele se spala si se inmoaie in apa rece 10-15 minute (atentie, isi dubleaza volumul). Se scurg apoi bine de apa, se clatesc rapid si, pentru ca sunt aburite pe parcursul procesului de productie, se pot adauga ca atare in salate sau se pot servi cu paste. Sunt delicioase si adaugate in sote de morcovi cu ceapa si tofu.
Forma de prezentare: Punga cu 40g