Acest produs este un liant excelent, ce poate inlocui total faina de grau in prepararea prajiturilor, cremelor si budincilor.
Beneficii:
- Produs bio (Certificare: FR-BIO-01) garantat fara gluten;
- Contribuie la lejeritatea texturii prajiturilor;
- Origine: agricultura Austria;
- Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio);
- Fabricat in Franta;
- Contine 0 alergeni.
Ingrediente: Amidon de porumb*
*ingredinte provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Permite inlocuirea fainii de grau in totalitate ( pentru deserturi) sau in amestec cu alte fainuri (hrisca, mei, orez...) in proportii variabile conform retetei. Se asigura dizolvarea amidonului intr-un lichid rece inainte de preparare.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 500g