Amidonul de Tapioca, obtinut din radacinile plantei de manioc, cu o consistenta fina, a unei pudre albe, inlocuieste cu usurinta amidonul de porumb. Se foloseste ca aditiv la prepararea painii, a deserturilor si cremelor vegane.
Beneficii:
- Produsul nu contine alergeni.
- Nu contine gluten.
Ingrediente: 100% amidon de tapioca*
*Ingredient provenit din agricultura ecologica.
Informatii nutritionale/100g: Energie 1498.0kj/358.0kcal, Grasimi 0.02g din care grasimi saturate 0.01g, Glucide 88.7g din care zaharuri 3.4g, Fibre 0.9g, Proteine 0.2g, Sare 0.01g.
Mod de utilizare: Pentru paine: se recomanda folosirea in raport de 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina. Pentru patiserie: se recomanda folosirea in raport de 1/3 amidon de tapioca la 2/3 faina. Pentru ingrosarea supelor, cremelor sau la pentru prepararea deserturilor, se recomanda diluarea intr-un lichid rece inainte de incorporarea in preparat.
Atentionari: Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Forma de prezentare: 250g.