Amidonul bio de orez este un ajutor valoros in bucatarie pentru a pregati multe retete, atat dulci cat si sarate, dand o nota cremoasa alimentelor. Asigura o buna digestibilitate, ajuta la dospirea aluatului.
Ambalajul este practic, se poate "inchide si deschide", ceea ce permite sa pastrati cel mai bine caracteristicile de calitate ale produsului, pastrandu-i prospetimea neschimbata.
Amidonul BioSun din orez provine din culturi cultivate organic, este si certificat vegan. Este natural, fara gluten, deci este un ajutor valoros in bucatarie pentru persoanele care sunt intolerante. Este excelent pentru prepararea deserturilor, dar este, de asemenea, un iingredient de ingrosare perfect pentru sosuri, supe, bechamel si creme, cum ar fi crema pasticera sau cea de ciocolata, budinca de vanilie sau amaretto.
Amidonul de orez este un ingredient natural cu multiple utilizari. Poate fi folosit la prepararea prajiturilor, a biscuitilor, dar poate fi folosit si pentru ingrosarea sosurilor, supelor si cremelor, diluat mai intai intr-un lichid rece (apa, lapte, bulion).
Incercati sa folositi amidon de orez in loc de oua pentru a va pregati deserturile vegan ce urmeaza a fi coapte la cuptor. Amidonul de orez, datorita proprietatilor sale emoliente si calmante, poate fi utilizat chiar si in produsele cosmetice zilnice.
Mod de prezentare: o punga cu 120g.