Amidonul din tapioca este un aditiv bio ideal pentru prepararea painii, garantat fara gluten utilizat si la deserturi si creme vegetale.
Ingrediente: Tapioca* (amidon din manioc).
*ingrediente provenite Agricultura Ecologica
Alergeni: garantat fara gluten.
Valori nutritionale per 100g:
- Valoare energetica la 100g 1509 kJ sau 355 kcal.
- Grasimi (lipide) 0g din care acizi grasi saturati 0g.
- Carbohidrati (glucide) 88g din care zaharuri 0g.
- Proteine 0.5g.
- Fibre 0.5g.
Mod de consum: Este ingredientul ideal pentru:
- A face paine mai supla si mai usor de feliat: raport 1/5 amidon de tapioca la 4/5 faina.
- Patiserie mai pufoasa 1/3 amidon amestecat (inclusiv amidon de tapioca) cu 2/3 din faina.
Forma de prezentare: 500g.