Ovazul este una dintre cele mai bogate cereale in proteine, dar are un continut scazut de carbohidrati. Aceste lucruri, alaturi de continutul de fibre de 11%, fac din ovaz o cereala cu indice glicemic redus. Practica si usor de consumat, poate fi baza micului dejun, a retetelor tale preferate, dulci sau sarate, sau de ce nu, inainte sau dupa sport.
Ambalajul produsulu, cartonul, provine din prelucrarea lemnului, in mod responsabil, controlat si monitorizat FSC. Dopul este obtinut din trestia de zahar, economisind astfel 23% din cantitatea de plastic necesara, iar ambalajul este in propotie de 88% obtinut din surse regenerabile. Cunoscuta si sub numele de lapte de ovaz cu cacao. Produs fara lactoza in mod natural, cu continut scazut de sare, fara zahar adaugat.
Caracteristici:
- Fara lactoza in mod natural;
- Fara zahar adaugat*;
- Cu un continut scazut de sare;
- Potrivit pentru vegani si vegetarieni;
*Contine zaharuri in mod natural.
Ingrediente: Apa, *ovaz (11%), *cacao degresata (1,5%), *ulei din seminte de floarea-soarelui presat la rece, sare de mare, stabilizatori: *guma de guar, *guma de xantan.
*Ingrediente de agricultura ecologica.
Recomandari: Este recomandata pentru cei care urmeaza o dieta vegetariana sau vegana, satisfacand cu adevarat gusturile cele mai rafinate.
Precautii: A se pastra in loc uscat si racoros.
Forma de prezentare: 1000ml