Biscuitii cu cacao fara gluten si fara lactoza sub forma de rechini sunt ideali pentru cei mici dar si pentru cei cu intoleranta la gluten si lactoza.
Ingrediente: Amidon din porumb, Zahar, Ulei vegetal (ulei de floarea soarelui cu continut oleic ridicat) 15%, Faina de porumb, Amidon din cartof, Amidon din orez, Pudra de cacao cu continut redus de grasime 4%, Sirop de glucoza si fructoza din porumb, Faina de orez, Tarate de orez, Agenti de afanare(bicarbonat de sodiu,bicarbonat de amoniu), Sare, Emulsifiant(lecitina de SOIA), Aroma.
Valoare energetica per 100g:1930 kJ/459 kcal. Declaratie nutriţionala medie per 100g:Grasimi 16g(din care acizi grasi saturati1,5g,acizi grasi mononesaturati 13g,acizi grasi polinesaturati 1,5g),Glucide 75g (din care zaharuri 21g), Fibre alimentare 3,8g, Proteine 1,9g, Sare 0,43g.Fara gluten. Nu contine lactoza, proteine din lapte, oua, nuci, grau. Sursa de fibre. Produs vegan.
Forma de prezentare: 250g.