Naturotti sunt biscuiti fara gluten, fabricati in Italia. Reprezinta un desert bun si gustos, cu o crema de unt obtinuta din laptele piemontez ce ofera biscuitilor un gust aparte. Produsul este certificat bio.
Ingrediente: Faina de orez* 48%, ciocolata* 20%, (zahar raw din trestie*, pasta de cacao*, unt de cacao*) zahar raw din trestie*, oua*, amidon din orez*, ulei de floarea soarelui*, unt piedmontese*, miere italiana*, fibre din mar*, cacao*, 0.5% agent de crestere: bicarbonat de amoniu bicarbonat de sodiu sare arome naturale.
*Ingrediente din agricultura ecologica.
Valori nutritionale/100g: Energie: 1877kj/447kcal; Grasimi: 15g, din care saturate: 7.1g; Carbohidrati: 70g, din care zaharuri: 24g; Fibre: 4.2g; Proteine: 5.8g; Sare: 0.56g.
Forma de prezentare: Punga cu 300g