Biscuiti bio si fara gluten, umpluti cu crema de cacao si alune.
Beneficii:
- Ambalati cate doua bucati in 6 pachete individuale;
Certificat IT-BIO-014 si fara gluten AFDIAG FR-011-050;
- Tara de origine: Agricultura UE/non UE.
Ingrediente:
Oua*, ulei de palmier nehidrogenat*, zahar alb din trestie**, faina de orez amidon de porumb*, amidon de orez*, amidon de cartofi*, sirop de glucoza de orez*, tapioca*, faina de naut*, faina de hrisca*, cacao slaba**, agenti de ingrosare* (guma acacia*, guma guar*), agenti de crestere (tartrati de potasiu, carbonat de sodiu), sare.
*Provenit din filiera ecologica comert echitabil .
Umplutura 35%: zahar alb de trestie**, ulei de floarea soarelui*, alune*, cacao degresata*, unt de cacao, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui, extract de vanilie* * ingrediente provenite din Agricultura Biologica ** ingrediente biologice provenite din Comertul Echitabil Continut total de cacao: 5,2% Continut de alune: 3,9%.
Mod de utilizare: Ideali ca mic dejun sau gustari.
Precautii: Alergeni: oua, fructe oleaginoase. Poate contine urme de soia, si fructe oleaginoase. A se pastra intr-un loc uscat si racoros
Forma de prezentare: 200g