BiAglut, este cel mai important producator de alimente exclusiv fara gluten din Italia, inca din 1964.
Ingrediente: Amidon de grau deglutinat•, zahar, LAPTE integral (13%), faina de orez (11%), unt (lapte), unt (LAPTE), OUA, margarina (Uleiuri si grasimi vegetale (palmier si floarea soarelui),emulsificatori: mono- si digliceride ale acizilor grasi, sare. corector de aciditate: acid citric).LAPTE praf (3%), sirop de Glucoza, agent de ingrosare: guma de guar: Fibre vegetale. Agenti de afanare: difosat disodic. Carbonat de sodiu: arome. Pentru alergeni, consultati ingrediente cu litere MARI. PRODUSUL POATE CONTINE URME DE: NUCI, seminte de SUSAN, SULFITI.
Biscuiti pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
•Amidonul de grau deglutinat este obtinut printr-un proces special de transformare; actiune care tinde sa fie adecvata persoanelor cu intoleranta la gluten.
Declaratie nutritionala per 100 g produs finit: Valoare energetica 463kcal/ 1946kj, grasimi 17g, din care acizi grasi saturati 9g, glucide 73g, din care zaharuri 26g, fibre 2.2g proteine(N x 6,25) 3.9g sare 0.57g.
Forma de prezentare: 200g.