Biscuitii sunt conceputi special pentru persoanele cu intoleranta la gluten.
Ingrediente:
- Amidon de tapioca, zahar, faina de lupin, uleiuri vegetale (ulei de cocos, unt de cacao, ulei de floarea-soarelui), faina de orez diastazata, agenti de crestere a agentilor (hidrogen carbonat de amoniu, hidrogen carbonat de sodiu, tartrat de monopotasiu), arome.
- Informatii alergenice: poate contine urme de soia.
- Declaratie nutritionala per 100g: energie (1897 kJ - 451 kcal), grasimi (14,3g, din care acizi grasi saturati: 7,6g), glucide (68,9g, din care zaharuri: 25,5g), fibre (4,6g), proteine (9,4g), sare (0,4g).
Avertizari: A se pastra intr-un loc racoros si uscat, departe de sursele de caldura. A se consuma de preferinta inainte de data inscrisa pe ambalaj.
Forma de prezentare: Punga cu 220g