Datorita unei retete bogate de nutrienti valorosi si in absenta oului si glutenului,Biscuiti pentru biberon fara gluten garanteaza un raspuns adecvat pentru inceperea diversificarii.
Proprietati:
- Biscuiti pentru biberon fara gluten reprezinta o sursa de calciu si fosfor, importante pentru formarea si mentinerea oaselor si dintilor. De asemenea, sunt si o sursa de fier si vitamine care ajuta la functionarea corecta a organismului
- Au un gust delicat specific pentru copiii cei mai mici, pentru a imbogati cu delicatete gustul laptelui.
- Procesul productiv special cu care sunt realizati ii fac solubili, instanti, iar forma foarte mica usureaza dozajul si introducerea in biberon.
- Sunt produsi din faini selectionate si controlate, obtinute din grau cultivat dupa regulile Oasi Plasmon, in cele mai bune conditii si pe terenuri selectionate, departe de surse de poluare. Nu contin coloranti, conservanti si grasimi hidrogenate.
Compozitie: Amidon de porumb, zahar, ulei vegetal, lapte degresat in pulbere, unt, proteine de lapte, faina de orez digerabila (4%), agenti levitanti (carbonat acid de amoniu), saruri minerale, vitamine, emulsionant: lecitina, aroma.
Informatii alergenice: contine lapte si poate contine urme de lupin.
Mod de consum: Biscuitii sunt indicati pentru toate momentele zilei: la micul dejun, la gustare. Introduceti biscuitii in biberon si agitati. Biscuitii se topesc instantaneu.
Forma de prezentare: Cutie cu 200g.