Bohlsener Muhle
(18)
Sorteaza:
Afisare 18 din 18 rezultate
- Ingredientele precum faina integrala de ovaz, fulgi de ovaz si faina de mere sunt folosite pentru biscuitii organici cu ovaz si mere. Savurati biscuitii organici cu ovaz si mere cu o ceasca de cafea sau ceai.
- Biscuitii in forma de animalute din spelta integrala bio indulciti cu dulceata naturala a mierii au in compozitie: nuca de cocos rasa, sare de mare, scortisoara si ulei de portocale ecologic.
- Uneori totul dureaza mai mult decat era de asteptat si o mica gustare bio ajuta. Un furnizor
- Biscuiti crocanti de ovaz facuti din fulgi de cereale integrale de ovaz, zahar din sfecla, sirop de orez si alte ingrediente.
- Biscuiti de grau cu aroma ciocolata neagra, coaja de portocala organica si ulei de portocale.
- Biscuiti organici din spelta si cereale integrale cu dulceata naturala din nectar de agave, fara adaos de zahar granulat. Reteta fara grau, drojdie, ou si lactoza.
- Combinatia ideala de faina dinkel cu gustul usor de ovaz si gustul minunat de ciocolata al cacaoului.
- Descoperiti o gustare dulce pentru mers la scoala, la birou sau acasa.
- Biscuitii fragezi cu aroma de mere sunt ideali pentru gustarea dintre mese.
- Cookies bio cu ciocolata neagra, o necesitate pentru toti iubitorii ciocolatei.
- Deliciosul biscuit de ovaz este facut din câteva ingrediente, proportia fulgilor de ovaz integrali este de 40%.
- Biscuitii organici din spelta integrala si faina de ovaz au in compozitie alune de padure si fulgi de cocos.
- Bucurati-va de o gustare cu ciocolata neagra si alune organice aromate, toate combinate intr-un mini prajitura.
- Biscuiti bio din faina de grau spelta cu unt si migdale potriviti pentru gustarea dintre mese.
- O delicioasa varianta a clasicului biscuite de ovaz.
- Biscuitii sunt conceputi cu drag pentru tineri si batrani. Sunt deliciosi ca o gustare in deplasare, la scoala sau acasa cu o ceasca de cafea sau ceai. Reteta este compusa cu ovaz valoros din cereale integrale, dulceata naturala din fructe, fara zahar adaugat, fara grau, drojdie, ou si lactoza.
- Ovazul se intalneste cu nuca de cocos in acesti biscuiti crocanti. Sunt copti cu faina de ovaz int
- Biscutii crocanti din ovaz cu bucati de ciocolata sunt ideali pentru gustarea dintre mese.