Boia dulce, obtinuta din pulbere de ardei rosu. Confera savoare si culoare mancarurilor, fiind ideala atat pentru aromatizare, cat si pentru decorarea preparatelor culinare. Integrata in alimentatia sanatoasa, boiaua de ardei dulce are beneficii multiple: intareste sistemul imunitar, are proprietati antioxidante eficiente, sustine sanatatea oculara. Este o sursa bogata de vitamina.
A si contine in proportii mari carotenoide, flavonoide si alti antioxidanti, dar si minerale.
Beneficii:
- Intareste sistemul imunitar
- Proprietati antioxidante puternice
Mod de utilizare: Poti adauga boia dulce, dupa gust, in compozitia mancarurilor gatite, poti presara deasupra acestora un varf de paprika sau poti sa incalzesti pulberea de boia in ulei, la temperatura minima, timp de un minut, pentru a intensifica aroma condimentului, dar avand grija sa nu il arzi. Poti adauga uleiul astfel infuzat la legume sau diverse preparate.
Forma de prezentare: 50g.