Caju are un efect benefic asupra sistemului cardiovascular, iar continutul in substante minerale are efect protector asupra sistemului osos. Continutul bogat de acid oleic (omega 6) recomanda caju in alimentatia noastra zilnica. Doar un sfert de cana de caju furnizeaza 25% din necesarul zilnic de magneziu. Produsul nu contine organisme modificate genetic si nu este iradiat.
Studiul Nurses’ Health Study derulat cu ajutorul a 80.000 de femei timp de douazeci de ani arata ca femeile care mananca in fiecare saptamana cel putin un sfert de cana de nuci, caju, alune, migdale, arahide sau unt realizat din acestea au un risc cu 25% mai mic de a dezvolta calculi biliari. Un sfert de cana poate insemna mai exact 35g de alune caju sau oleaginoase similare sau aproximativ 2 linguri de unt din fructe oleaginoase.
Ingrediente: Samburi de caju*
* Din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale per 100g:
- Valoare energetica: 2315kJ/553kcal;
- Grasime: 43,9g, din care:
- Acizi grasi saturati: 0g;
- Acizi grasi mono-nesaturati: 23,8g;
- Acizi grasi poli-nesaturati: 7,9g;
- Carbohidrati: 30,9g;
- Din care zaharuri: 5,9g;
- Fibre: 3,3g;
- Proteine: 18,2g;
- Sare: 0,12g;
Aceste valori depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Mod de utilizare: Se consuma ca atare.
Recomandari: Se recomanda pentru o dieta echilibrata.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros.
Forma de prezentare: 100g