Medicamente cu reteta

Cathejell cu lidocaina gel, 5 seringi x 12,5, Pharmazeutishe Fabr

Produs disponibil doar in farmacie in baza retetei medicale

Descriere si prospect: Cathejell cu lidocaina gel, 5 seringi x 12,5, Pharmazeutishe Fabr

2134053

Indicatii

Pentru lubrefiere si anestezie locala a mucoaselor in:

cateterizare, sondare si endoscopie

Cathejell cu Lidocaina este indicat la adulti, adolescenti (varsta 12-18 ani) si copii cu varsta intre 2 si 11 ani.

Dozaj

Cathejell cu lidocaina se administreaza exclusiv de catre medic sau de personal medical calificat Doza trebuie individual ajustata de catre un medic cu experienta.

Urmatoarele informatii referitoare la dozare sunt indrumatoare: in calcularea dozelor de catre medic sunt importante experienta medicului si cunostintele despre conditia fizica a pacientului.

Cathejell cu Lidocaina se instileaza in uretra inaintea introducerii instrumentelor exploratorii si/sau se aplica pe acestea. Instilarea in uretra se face lent, de catre medic sau de personal medical calificat.

Instilarea in uretra inaintea introducerii cateterului, endoscopului sau a altor instrumente exploratorii ..

O seringa tip acordeon contine 12,5 g gel, din care se instileaza in uretra aproximativ 10 g. Seringa este unidoza.

Recomandari de dozare

Barbati adulti: O seringa de 12,5 g este suficienta pentru umplerea uretrei masculine. Nu se foloseste pentru o data mai mult decat continutul unei singure seringi, care este suficient pentru umplerea uretrei.

Efectul Cathejell cu Lidocaina nu este suficient demonstrat la femei, copii (varsta 2-12 ani), adolescenti ( sub 18 ani) de aceea necesitatea utilizarii trebuie evaluata de catre un medic. Nu exista recomandari speciale de dozare la aceste grupe de pacienti , dar ca o regula generala, cantitatea de gel instilata trebuie adaptata conditiilor anatomice individuale ale uretrei.

La copii absorbtia sistemica a lidocainei poate fi crescuta, de aceea trebuie acordata o atentie corespunzatoare. In general la copiii cu varsta intre 2 si 12 ani nu trebuie depasita o doza maxima de

2.9 mg/kg corp de clorhidrat de lidocaina

Cathejell cu Lidocaina nu trebuie utilizat la copii mai mici de 2 ani ( vezi sectiunea 4.3.)

Mod de administrare pentru instilatii uretrale:

Se curata si se dezinfecteaza orificiul extern al uretrei.

Se trage de hartia de pe dosul blisterului (de la un capat la altul), eliberand seringa.

Se rupe varful aplicatorului (daca e posibil direct in ambalajul blisterului)

Se va indeparta complet varful (pentru a evita introducerea sa in uretra).

Se scoate prin strangere o picatura de gel, pentru a usura introducerea conului de aplicare in uretra.

Eliminarea continutului se realizeaza prin apasarea usoara si sustinuta a fundului seringii in armonica.

Debutul actiunii anestezice este dupa 5-10 minute deci este de recomandat a astepta aceasta perioada inaintea introducerii cateterului/ endoscopului sau a altor instrumente exploratorii .

Cathejell cu Lidocaina, gel uretral, sub forma de seringi este destinat administrarii unice. Orice cantitate ramasa de gel trebuie aruncata.

Utilizarea in anestezie

Adulti si adolescenti cu varsta mai mare de 15 ani:

Se distribuie uniform aproximativ 5 ml de gel pe ultima treime a tubului. Pentru prevenirea desicarii, gelul nu se aplica pe instrument decat inainte de utilizarea acestuia. Gelul nu trebuie sa ajunga in interiorul lumenului tubului. In cazul adultilor cu greutate normala , doza maxima de Cathejell cu lidocaina este de 16 g

Posologia pentru copii si adolescenti (varsta mai mica de 15 ani) ): la copii cu varsta mai mica de 15 ani dozele nu trebuie sa depaseasca 6 mg lidocaina (aprox 0,3 ml gel)/ kg greutate corporala.

Timp de 24 ore nu trebuie sa fie depasite 4 doze (vezi si sectiunea 4.4).

Cathejell cu lidocaina nu trebuie folosit la copii mai mici de 2 ani (vezi sectiunea 4.3.)

Recomandari de dozare pentru pacientii cu risc

Dozajul trebuie ajustat corespunzator la pacientii in varsta, la cei debilitati, si la cei cu boli acute, la fel ca si in cazuri de insuficienta hepatica sau insuficienta renala severa ( vezi sectiunile 4.4. si 5.2).

Doza maxima trebuie calculata in mg clorhidrat de lidocaina/ kg greutate corporala (2,9 mg lidocaina/ kg greutate corporala).

Contraindicatii

hipersensibilitate la substanta activa (lidocaina, clorhexidina) sau la oricare dintre excipienti;

Hipersensibilitate la alte anestezice amidice de uz local

Copii cu varsta mai mica de 2 ani.

Reflux bulbo cavernos (uretrocavernos). Aceasta ranire a mucoasei uretrale subtiri poate duce la infiltrarea lubrefiantului in tesutul erectil unde poate apare absorbtia

Insuficienta cardiaca severa, bradicardie sinusala marcata, bradiaritmii severe, bloc atrioventricular, soc cardiogen sau hipovolemic

epilepsie necontrolata prin tratament;

porfirie . Cathejell cu lidocaina este probabil porfirinogenic si nu trebuie sa fie administrat la pacientii cu porfiria acuta decat daca exista indicatie imperioasa pentru utilizare. La pacientii cu porfirie trebuie luate precautii adecvate.

Atentionari

Instilarea Cathejell cu Lidocaina trebuie facuta numai de catre medic sau de personal medical calificat.

Se impune prudenta in caz de:

insuficienta cardiaca, infarct miocardic acut, insuficienta hepatica sau renala severa,

antecedente convulsive epilepsie, socuri severe.

O atentie deosebita trebuie acordata in urmatoarele cazuri:

doze ridicate sau intervale scurte intre doze. Aceasta poate duce la nivele plasmatice ridicate si la reactii secundare severe. Gradul de absorbtie variaza la nivelul mucoaselor.

la varstnici, persoane debilitate sau cu boli acute, la fel ca si in cazul predispuse la convulsii ( vezi sectiunea 4.2)

la pacientii cu rani, traumatisme ale mucoaselor, tesut ulcerativ sau sepsis in regiunea locurilor de aplicare propuse. Se utilizeaza cu prudenta daca mucoasa uretrala este traumatizata, inflamata sau infectata deoarece mucoasa afectata duce la cresterea absorbtiei sistemice.

Se recomanda folosirea gelului de la inceput, pentru a evita absorbtia excesiva a lidocainei prin mucoasa traumatizata de manevre anterioare. Cathejell cu Lidocaina nu se introduce direct in uretra in cazul unui traiect fals; in aceasta situatie gelul se aplica pe instrument. Datorita absorbtiei ridicate a lidocainei, nu poate fi exclus riscul de aparitie a unor efecte sistemice.

pacientii tratati cu antiaritmice de clasa III (ex . amiodarona), acestia trebuie atent observati si monitorizati EKG , deoarece efectele cardiace pot fi aditive

Daca se instileaza continutul a mai mult de o seringa, daca o cantitate considerabila de gel patrunde in vezica sau daca uretra este inflamata/ulcerata, atunci se poate produce absorbtia crescuta de lidocaina , in mod particular la copii sau pacientii varstnici, rezultand in supradozare cu efecte adverse la nivelul SNC si cardiovasculare (vezi si sectiunea 4.9)

Pacientii cu miastenia gravis in mod particular sunt sensibili la anestezice locale. Cathejell cu lidocaina nu trebuie sa intre in contact cu ochii.

Sportivii trebuie atentionati ca medicamentul contine un principiu activ care poate sa dea rezultate pozitive la testele antidoping.

Interactiuni

Nu s-au efectuat studii privind interactiunile.

Cathejell cu lidocaina nu trebuie administrat concomitent cu medicament care contin clorhidrat de lidocaina sau alte anestezice locale de tip amidic, deoarece acest lucru poate conduce la potentarea mutuala impredictibila a efectelor.

Datorita posibilului efect aditiv cardiac, lidocaina trebuie folosita cu prudenta la pacientii care primesc concomitent antiaritmice ca de exemplu mexiletin si tocainid, beta-blocante (ex. propanolol) sau antagonisti ai canalelor de calciu (de exemplu Diltiazem, verapamil).

Administarea concomitenta a lidocainei cu anumite beta-blocante (propanolol, metoprolol, nadolol) diltiazem sau verapamil - medicamente care duc la prelungirea semnificativa a timpului de injumatatire datorita scaderii clearance-ului lidocainei - poate determina cresterea concentratiei plasmatice a lidocainei, daca lidocaina este administrata repetat la doze ridicate o perioada indelungata, favorizand eventual reactiile adverse cardiace si neurologice ale acesteia.In cazul unui tratament de scurta durata utilizand dozele recomandate de Cathejell cu lidocaina, aceste interactiuni sunt fara semnificatie clinica.

O atentie deosebita trebuie acordata si in cazul in care se administreaza concomitent cimetidina, un antagonist H2 deoarece pot apare nivele plasmatice ridicate ale lidocainei datorita reducerii perfuziei hepatice si inhibitiei enzimelor microsomale.

Nu au fost efectuate studii referitoare la interactiuni intre lidocaina si antiaritmicele de clasa III (de exemplu amiodarona), totusi administrarea trebuie facuta cu precautie (vezi si pct 4.4.)

Sarcina

Nu sunt disponibile studii clinice controlate referitoare la administrarea la femeile insarcinate. 50-60% din concentratiile plasmatice ale lidocainei de la mama trec placenta. In cazul unei expuneri sistemice ridicate, poate apare deprimarea fetala. Studiile efectuate pe animale au aratat ca efecte secundare la fat au fost observate numai in cazul expunerii in perioada prenatala cu doze ridicate de lidocaina (vezi sectiunea 5.3.)

In ceea ce priveste continutul de clorhexidina din Cathejell cu lidocaina acesta nu prezinta nici un risc virtual deoarece doar cantitati foarte mici se absorb in circulatia maternala.

Cathejell cu Lidocaina poate fi administrat in cursul sarcinii numai la indicatia medicului, dupa analiza raportului beneficiu matern-risc potential fetal si dupa stabilirea dozei individuale Nu se recomanda administrarea repetata in timpul sarcinii.

Alaptare

Doar cantitati mici de lidocaina se excreta in laptele matern. Dozele terapeutice de Cathejell cu Lidocaina nu implica risc pentru sugari. (vezi pct. 4.2)

Nu exista date referitoare la excretia clorhexidinei in laptele matern. Datorita absorbtiei sistemice

extrem de reduse a clorhexidinei in cazul administrarii uretrale cantitatea estimata din laptele matern este practic neglijabila din punct de vedere clinic.

In timpul alaptarii, Cathejell cu lidocaina trebuie utilizat numai atunci cand necesitatea administrarii si doza au fost stabilite individual. Intre instilarea Cathejell cu lidocaina si urmatoarea alaptare trebuie sa existe un interval de 12 ore. Nu se recomanda administrarea repetata a Cathejell cu lidocaina in timpul alaptarii

Condus auto

Cathejell cu Lidocaina administrat corect nu are nici o influenta sau are influenta neglijabila asupra capacitatii de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Acest lucru nu poate fi total exclus in cazurile de sensibilitate individuala crescuta.

Reactii adverse

Urmatoarele date referitoare la frecventa se folosesc

Foarte frecvente (mai mare sau egal 1/10)

Frecvente (mai mare sau egal 1/100 si mai mic decat 1/10)

Mai putin frecvente (mai mare sau egal 1/1000 si mai mic decat 1/100)

Rare (mai mare sau egal 1/10000 si mai mic decat 1/1000)

Foarte rare (mai mic decat 1/10000)

cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile).

In cazul Cathejell cu lidocaina datorita datelor insuficiente , frecventa de aparitie a reactiilor secundare nu poate fi estimata cu acuratete

Cu frecventa necunoscuta (care nu poate fi estimata din datele disponibile)

Dupa administrarea Cathejell cu Lidocaina reactiile secundare au fost rare dovedind ca produsul a fost utilizat in concordanta cu recomandarile de utilizare / dozare si ca au fost respectate masurile de precautie.

In cazuri rare pot apare reactii de hipersensibilitate locale si/sau sistemice la lidocaina si/sau clorhexidina sau reactii alergice la anestezice locale de tip amidic (in cazuri extrem de rare soc anafilactic)

Manifestarile reactiilor de hipersensibilitate la lidocaina sau clorhexidina pot fi: bronhospasm, sindrom de stres respirator, leziuni cutanate, urticarie si edem. Acestea trebuie tratate in mod traditional.

Efecte adverse sistemice pot fi cauzate de nivele plasmatice ridicate, absorbtie rapida, supradozare, hipersensibilitate, idiosicrazie sau toleranta redusa cu debutul posibil, dar nu obligatoriu, al urmatoarelor simptome la nivelul SNC: nervozitate, ameteala, vedere incetosata, tremor. La alti pacienti intoxicatia se manifesta ca somnolenta, pierderea constientei, soc respirator, cardiovascular: hipotensiune, bradicardie, asistola. Pentru tratamentul intoxicatiei vezi sectiunea 4.9.

Deoarece, in cazul utilizarii uretrale a Cathejell cu Lidocaina, nivelele plasmatice ale lidocainei atinse sunt scazute dupa instilatia uretrala ,alte efecte adverse sistemice nu sunt de asteptat

Raportarea reactiilor adverse suspectate

Raportarea reactiilor adverse suspectate dupa autorizarea medicamentului este importanta. Acest lucru permite monitorizarea continua a raportului beneficiu/risc al medicamentului. Profesionistii din domeniul sanatatii sunt rugati sa raporteze orice reactie adversa suspectata la

Agentia Nationala a Medicamentului si a Dispozitivelor Medicale din Romania Str. Aviator Sanatescu nr. 48, sector 1

Bucuresti 011478- RO

Tel: + 4 0757 117 259

Fax: +4 0213 163 497

e-mail: adr@anm.ro.

Supradozaj

In cazul utilizarii Cathejell cu lidocaina de catre profesionisti din domeniul sanatatii (vezi sectiunea

4.2 si 4.4), nu se pot atinge practic concentratii plasmatice toxice > 5 µg/ml. Totusi administrarea

concomitenta a altor anestezice locale poate conduce la efecte aditive si poate rezulta in supradozare cu reactii toxice sistemice

Simptomele de supradozaj corespund celor ale intoxicatiei acute cu lidocaina. In conditiile folosirii

Cathejell cu Lidocaina, simptomatologia se reduce in general repede dupa terminarea aplicarii gelului.

Cu toate acestea, in cazul in care apar simptomele unei intoxicatii sistemice , natura acestora este similara celor care apar si in cazul altor metode de administrare a anestezicelor locale (ex anestezia de infiltratie si blocajul nervilor)

Evolutia intoxicatiei e in doua faze:

Faza de stimulare : in cazul concentratiilor toxice mai scazute , lidocaina actioneaza ca un stimulant al sistemului nervos central rezultand stare de excitabilitate a SNC cu stare de neliniste , vertij, tremor si stimularea cardiovasculara cu accelerarea ratei cardiace, cresterea tensiunii arteriale si eritem cutanat

Depresie: in cazul unor concentratii toxice ridicate apar fenomene de deprimare la nivelul SNC si cardiovascular (somnolenta, sedare, paloare, coma) .

Reactiile de toxicitate la nivelul SNC in general le preced pe cele ale sistemului cardiovascular deoarece acestea apar la concentratii plasmatice mai scazute

Primele semne ale supradozarii sunt initial excitatorii, pacientul devine nelinistit, se plange de ameteala, simptome auditorii si vizuale , furnicaturi la nivelul limbii si a membrelor, nistagmus. Nivelele plasmatice subconvulsive ale lidocainei frecvent conduc la somnolenta si sedare. Frisoanele si spasmele musculare reprezinta precursorii unei crize generalizate iminente. Odata cu progresia intoxicatiei SNC , apar disfunctiile cerebrale cu detresa respiratorie si coma.

Scaderea tensiunii si bradicardie sunt primele semne ale intoxicatiei sistemului cardiovascular , urmate de detresie miocardica si cresterea timpului de activare ventriculara. Efectele cardiovasculare apar in mod normal la concentratii plasmatice foarte ridicate de lidocaina .

Proceduri de urgenta in caz de supradozaj
Tratamentul intoxicatiei SNC (convulsii, depresie SNC) si cardiovasculare in general este simptomatic de exemplu administrarea de anticonvulsivante si/sau suport cardiorespirator

intreruperea imediata a administrarii de lidocaina

mentinerea permeabilitatii cailor respiratorii

administrarea de oxigen pana la normalizarea functiilor vitale

monitorizarea tensiunii, pulsului si diametrului pupilar Alte masuri posibile:

in caz de hipotensiune marcata acuta- ridicarea picioarelor si injectarea lenta a unui simpaticomimetic (ex. 10-20 picaturi /min de 1 mg solutie isoprenalina in 200 ml solutie glucoza 5%) si substitutie volumica aditionala

pentru cresterea tonusului vagal (bradicardie) se administreaza iv 0,5-1,00 mg atropina

convulsiile care dureaza mai multe de 30 secunde se trateaza prin administrarea unui anticonvulsivant (tiopental sodic 1-3 mg/kg GC iv sau diazepam iv 0,1 mg/kg GC)

crizele persistente pot fi controlate prin injectarea unui relaxant muscular (ex. Succinilcolina suxametoniu 1mg/ kg GC)

Proprietati farmacocinetice

Absorbtie

Lidocaina se absoarbe rapid in circulatia sanguina de la nivelul membranelor mucoase.

Cantitatea aborbita dupa aplicarea locala la nivelul mucoaselor e dependenta de concentratie si de doza totala administrata, de locul specific de administrare si de durata utilizarii. Anestezicele locale sunt in general absorbite mai rapid dupa utilizarea intratraheala sau bronsica ceea ce poate conduce la o rapida crestere sau la concentratii plasmatice ridicate cu un risc crescut de simptome toxice.

Lidocaina este rapid absorbita de la nivelul tractului gastrointestinal desi doar o cantitate mica de substanta activa intra in circulatie datorita degradarii metabolice la nivelul ficatului (efect de prim pasaj).

Concentratia plasmatica maxima este de 1,2 µg/ml, in cazul folosirii unor doze mari aplicate pe mucoasa timp indelungat. Cantitatea de lidocaina aplicata uzual pe mucoase este sub nivelul celei la care pot sa apara efecte sistemice (concentratiile plasmatice eficace sunt de 1,5-6 µg/ml, fenomene toxice pot apare la concentratii mai mari). In cazul inflamatiei severe a mucoasei uretrale este de asteptat cresterea absorbtiei lidocainei.

La 45-60 minute de la instilatia intrauretrala a 10-40 ml gel lidocaina (200-800 mg lidocaina) se obtin concentratii plasmatice maxime de 0,06 -0,2 µg/ml lidocaina. Aceste valori sunt de 7,5 pana la 27,5 ori mai mici decat concentratiile plasmatice relevante terapeutic pentru efectul antiaritmic (1,5 -5,5 µg/ml) si de 30 ori mai mici decat concentratiile plasmatice toxice (5-8 µg/ml)

Trebuie luat in considerare faptul ca inflamatia severa a mucoasei uretrale si largirea suprafetei datorita dilatarii uretrei poate conduce la o absorbtie crescuta a lidocainei.

Absorbtia clorhexidinei, in cazul utilizarii locale, este foarte mica. Distributie

Lidocaina are un volum de distributie de 1,3-1,6 l/kg; este rapid distribuita la nivelul tuturor

tesuturilor, in special la nivelul organelor puternic vascularizate cum ar fi plamanii, rinichii si muschii scheletului. Aproximativ 65% din lidocaina se leaga de proteinele plasmatice si de alfa-1 acid glicoproteine (AAGP). Deoarece numarul AAGP creste cu varsta , dupa traumatisme, chirurgie sau in caz de cancer sau inflamatie cronica, sau scade in boli renale sau hepatice , legarea de proteine in aceste cazuri poate fi fie crescuta fie scazuta. Lidocaina strabate bariera hematoencefalica

Dupa o administrare intravenoasa unica , exista o crestere biexponentiala a concentratiei plasmatice a lidocainei cu timpi de injumatatire de aproximativ 8 minute si de 1,6 ore

Biotransformare, eliminare

Lidocaina se leaga de proteinele plasmatice in proportie de cca. 70%.

Lidocaina se caracterizeaza printr-un metabolism pronuntat (prim pasaj). Aproximativ 90% din doza de lidocaina este rapid de-alchilata si metabolizata la nivelul ficatului la monoethilglicinexilidid (Megx) sau glicinexilidid (Gx). Fiind blocanti ai canalelor de Na , Megx si Gx sunt mai putin activi decit lidocaina. Alti metaboliti sunt 2,6 xilidine si 4 hidroxi 2-6 xilidine.

Timpul mediu de injumatatire plasmatica este de 1,8 ore si reprezinta metabolismul hepatic primar dar poate fi prelungit pana la 2,3 ore la varstnici. T ½ a metabolitilor activi este de 0,9 ore

Clearance-ul total plasmatic de 0,95 l/min poate fi redus in cazul pacientilor cu insuficienta cardiaca sau boli hepatice. In caz de insuficienta renala poate apare acumularea metabolitilor

Lidocaina este epurata in majoritate prin metabolizare hepatica mai putin de 5% se elimina prin urina sub forma neschimbata.

Cinetica in insuficienta hepatica , renala sau cardiaca

Datorita biotransformarii rapide a lidocainei la nivelul ficatului, timpul de injumatatire poate fi prelungit de 2 ori sau mai mult la pacientii cu insuficienta hepatica, de exemplu la 4,5-6 ore in cazuri cronice de afectare alcoolica hepatica

In caz de insuficienta cardiaca, infarct miocardic acut, insuficienta hepatica, stare de soc creste timpul de injumatatire si se mareste concentratia plasmatica a lidocainei. La pacientii cu insuficienta severa cardiaca timpul de eliminare poate fi prelungit la 4-10 ore

Insuficienta renala poate fi urmata de acumularea metabolitilor activi ai lidocainei.

Date preclinice de siguranta
Toxicitate dupa doze repetate

Afectarea sistemului nervos central a fost observata dupa doze multiple de 15 mg /kg greutate corporala lidocaina i.v. si 30 mg /kg greutate corporala lidocaina sc la sobolani si dupa 10 mg /kg greutate corporala lidocaina iv respectiv 30 mg /kg greutate corporala lidocaina la caini.

Genotoxicitatea, carcinogenitatea

Testele de genotoxicitate cu lidocaina au fost negative. Totusi testele efectuate in vitro cu 2,6 xilidina au indicat un potential genotoxic al acestui metabolit al lidocainei.

Intr-un studiu de carcinogenitate efectuat la sobolani cu expunerea la 2,6 xilidina in utero si in timpul perioadei postnatale au fost observate tumori in zona narilor, subcutanat si a ficatului

Semnificatia clinica a efectelor tumorigenice observate nu este cunoscuta din perspectiva utilizarii intermitente ca anestezic local. Totusi utilizarea frecventa a dozelor ridicate de lidocaina nu se recomanda.

Toxicitate reproductiva.

In studiile de teratogenicitate efectuate pe sobolani si iepuri nu a fost observat nici un efect teratogen in timpul fazei de organogeneza. Efectele embriotoxice la iepuri au avut loc numai la concentratii care au fost deja toxice pentru femela. In timpul perioadei tarzii de gestatie si lactatie, tratamentul la sobolani cu doze toxice materne a modificat perioada de gestatie si a condus la o scadere a viabilitatii puilor. Ca urmare a expunerii prenatale la lidocaina, nu au existat dovezi de tulburari de dezvoltare la urmasi. Expunerea fetala la concentratii mari a avut un efect daunator asupra perfuziei uterine si a indus convulsii la fat. In studiile experimentale la animale, posibilitatea aparitiei tulburarilor comportamentale dupa expunerea prenatala este insuficient documentata.

Deoarece nu exista date sistemice disponibile la sobolan si iepure, nu poate fi facuta nici o comparatie cu oamenii in aceasta privinta. Riscul potential pentru om este necunoscut.

Nici un risc toxicologic nu a fost stabilit pentru clorhexidina din Cathejell cu lidocaina.

Ne asiguram in permanenta de acuratetea informatiilor prezentate. In situatia actualizarii fara instiintarea noastra in prealabil, acestea pot sa difere. Va recomandam sa consultati ambalajul produsului inainte de utilizare.

Data ultimei actualizari: 10.01.2023

Categorii de produse

checkout.warnings.Notice