Ceaiul reprezinta un melanj de fructe aromate cu gust de visine salbatice, un amestec surprinzator si rafinat de fructe, eflorescente si boabe. Sunt alese cele mai bune fructe, pentru un ceai cu o aroma seducatoare, care improspateaza si alina simturile, oferind o stare de rasfat si relaxare.
Compozitie: Soc american fructe (sambucus canadensis), struguri (vitis vinifera), hibiscus - flori (hibiscus sabdariffa), mar (malus sylvestis), rooibos (aspalathus linearis), sfecla (beta vulgaris), visine (prunus avium), ceai verde (camellia sinensis), trandafir – petale (rosa rubiginosa), aroma visine.
Mod de preparare: Pentru o cana de 200 – 300ml: fierbeti apa, lasati-o la racit 1 minut si turnati-o peste 1 – 2 plicuri de ceai.Timpde infuzie: 8 – 10 minute.
Forma de prezentare: 20 plicuri