Mar - Originar din Europa de Est şi Asia, marul (Malus communis) este un fruct cu mari proprietati nutritionale. Acesta are un continut mare de vitamina A, vitamina C si complexul B. Favorizeaza senzatia de satietate, mentinand un apetit normal. Mentine sanatatea sistemului digestiv. Accelereaza tranzitul grasimilor prin sistemul digestiv. Asigura tranzitul corect al bolului alimentar. Ajuta in constipatie sau in scaune neregulate. Are un efect tonifiant si energizant.
Soc - Originar din Europa de Est şi Asia, marul (Malus communis) este un fruct cu mari proprietati nutritionale. Acesta are un continut mare de vitamina A, vitamina C si complexul B. Favorizeaza senzatia de satietate, mentinand un apetit normal. Mentine sanatatea sistemului digestiv. Accelereaza tranzitul grasimilor prin sistemul digestiv. Asigura tranzitul corect al bolului alimentar. Ajuta in constipatie sau in scaune neregulate. Are un efect tonifiant si energizant.
Hibiscusul este o planta care face parte din familia Malvaceae, fiind originara din tarile tropicale. Datorita frumusetii florii acesta este cunoscut colocvial ca trandafir chinezesc. Mentine tensiunea arteriala in limite normale. Sustine sanatatea aparatului respirator. Protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.
Compozitie: Fructe de Soc (Sambucus nigra) 18,5%, Struguri (Vitis vinifera) 14,8%, flori de Hibiscus (Hibiscus sabdariffa) 15,7%, Mere (Malus domestica) 21,3%, frunze de Rooibos (Aspalathus linearis) 9,3%, Sfeclă (Beta vulgaris) 7,4%, Vișine (Prunus cerasus) 4,6%, frunze de Ceai-verde (Camellia sinensis) 3,7%, flori de Trandafir (Rosa sp.) 1,9%, aromă de visine 2,8%.
Mod de preparare: 1-2 cani pe zi, se fierbe apa, se lasa la racit 1 minut apoi se toarna peste 2 lingurite de ceai. Timp de infuzie: 8-10 minute.
Forma de prezentare: 50g