Ceaiul negru este obtinut din planta Camellia Sinensis, la fel ca si ceaiul verde, dar printr-un proces de prelucrare diferit. Contine de 3 ori mai multa teina decat ceaiul verde si are un gust deosebit. Este bogat in substante benefice organismului (aminoacizi, uleiuri volatile, vitamine si minerale, polifenoli, flavonoizi), avand proprietati revigorante si antioxidante. Consumul regulat de ceai negru previne bolile cardiovasculare, reduce colesterolul, regleaza greutatea corporala ajutand la mentinerea siluetei datorita actiunii sale de stimulare a digestiei si de ardere a grasimilor, ajuta la protejarea danturii, combatand cariile si placa bacteriana. Nu contine coloranti artificiali.
Ingrediente: ceai negru.
Mod de preparare: sub forma de infuzie - se adauga o cana de apa clocotita peste 1 plic de ceai si se lasa la infuzat timp de 10 minute, apoi se consuma.
Mod de prezentare: 20 de plicuri de ceai.