English Rose suna delicat si promitator, iar ceaiul pe care il vei savura nu te va dezamagi deloc! Un ceai 2 in 1, care aduce eleganta trandafirului si aroma orientala de sofran, dand savoare unui ceai negru de calitate. Incearca si alte arome orientale si vezi care este combinatia care te face sa te visezi in mijlocul covoarelor persane.
Ingrediente:
- English Rose: 100% Ceai negru pur de Ceylon cu petale de trandafir, sofran si aroma naturala de trandafir.
- Dimbula: 100% ceai negru pur Ceylon din frunze intregi recoltat din culturi aflate la mare altitudine.
Mod de preparare:
- Apa folosita trebuie sa fie proaspata (nu fiarta si racita) si, pe cat posibil, fara adaosuri (spre exemplu clorul afecteaza aroma ceaiului verde).
- Ceaiul negru infuzeaza la 90-100 C timp de 3-5 minute, cel verde la 70-80 C timp de 2-3 minute. Daca nu aveti termometru alimentar la dispozitie luati apa de pe foc si lasati-o 2-3 minute sa se mai raceasca.
- Atentie! Ceaiul verde, cu cat este mai mult timp lasat la infuzat cu atat gustul amarui si aroma sa specifica devin mai pronuntate, in detrimentul celorlalte componente din amestec, fructe, petale de flori.
- Asigurati-va ca folositi un infuzor suficient de mare pentru ca frunzele de ceai sa se desfaca in totalitate, eliberand astfel toata aroma. Deasemenea, chiar daca pare putin, nu puneti mai mult de o lingurita rasa la o cana de 300 ml, altfel bautura rezultata va fi prea "tare".
Forma de prezentare: 1 cutie metalica de 125g