Ceaiul Rooibos originar din Madagascar, cu o aroma incantatoare de vanilie, energizeaza organismul.
Ingrediente active:
1. Rooibosul este o planta din familia Fabaceae care se obtine din arbustul Aspalathus linearis originar din Africa de Sud. Frunzele acestei plante sunt folosite pentru a face renumitul ceai rooibos. Acesta este bogat in antioxidanti si are proprietati antispasmodice, antiinflamatoare si antialergenice. Are proprietati antioxidante. Produsele pe baza de roiboos actioneaza ca un diuretic natural. Are proprietati de imbunatatire a procesului digestiv.
2. Vanilia (Vanilla planifolia) apartine familiei Orchidaceae si este originara din Mexic. Aceasta are multiple beneficii pentru sanatate deoarece contine niacina (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), tiamina (vitmina B1), riboflavina (B2), vitamina B6 si in cantitati mai mici de calciu, magneziu, potasiu, mangan, fier si zinc. Inlatura cu succes oboseala fizica si intelectuala. Contribuie la relaxarea sistemului nervos si la scaderea presiunii sangelui. Stimuleaza apetitul si sigura o digestie usoara.
3. Sofranelul (Carthamus tinctorius) este o planta erbacee anuala din familia Asteraceae. Acesta contine acizi grasi Omega 6, acid linoleic, vitamina E, vitamina si colina. Ajuta in curele de slabire prin reducerea volumului adipocitelor. Are efect diaforetic, laxativ si sedativ.
Mod de utilizare: Se poate servi cu miere si lapte.
Compozitie: Frunze de Rooibos (Aspalathus linearis) 93,3%, flori de Sofranel (Carthamus tinctorius) 1%, Vanilie (Vanilla planifolia) 0,5%, flori de Floarea-soarelui (Helianthus annuus) 0,4%, aroma de vanilie 4,8%.
Forma de prezentare: 35g