La sfarsitul iernii, inflorirea Sakura (ciresului japonez) este asteptata ca simbol al instalarii primaverii. Sakura simbolizeaza natura efemera a frumusetii. Noile ceaiuri Sakura Spring se pot savura insa tot anul.
Ingrediente: ceai verde frunze pur de Ceylon (89,25%), ananas natural (2%), cirese (5%), albastrele naturale (0.25%) si aroma de cirese (3.5%).
Mod de preparare:
- Apa folosita trebuie sa fie proaspata (nu fiarta si racita) si, pe cat posibil, fara adaosuri (spre exemplu clorul afecteaza aroma ceaiului verde).
- Ceaiul negru infuzeaza la 90-100 C timp de 3-5 minute, cel verde la 70-80 C timp de 2-3 minute. Daca nu aveti termometru alimentar la dispozitie luati apa de pe foc si lasati-o 2-3 minute sa se mai raceasca.
- Atentie! Ceaiul verde, cu cat este mai mult timp lasat la infuzat cu atat gustul amarui si aroma sa specifica devin mai pronuntate, in detrimentul celorlalte componente din amestec - fructe, petale de flori.
- Asigurati-va ca folositi un infuzor suficient de mare pentru ca frunzele de ceai sa se desfaca in totalitate, eliberand astfel toata aroma. Deasemenea, chiar daca pare putin, nu puneti mai mult de o lingurita rasa la o cana de 300 ml, altfel bautura rezultata va fi prea "tare".
Forma de prezentare: 100g.