Cerealele sunt facute din faina integrala de secara cu adaos de faina integrala de ovaz - bogata in fibre si beta-glucani, care are un efect benefic asupra microflorei intestinale. Fibrele alimentare leaga excesul de colesterol, ceea ce contribuie la reducerea concentratiei acestuia in sange. In plus, petalele contin vitamine din grupa B (B1, B2, B5, B6), care sunt responsabile de reglarea modificarilor metabolice, eliberarea de energie si reglarea functionarii sistemului nervos.
Continutul ridicat de fier, fosfor, zinc si magneziu completeaza meniul cu minerale esentiale. In plus, fulgii contin cacao, care este o sursa de calciu, crom, cupru, magneziu, zinc si polifenoli. Continutul ridicat de compusi mentionati mai sus este responsabil pentru proprietatile antiinflamatorii si antioxidante.
Compozitie: Faina (faina de secara, fulgi de ovaz), sirop de zahar, zahar, cacao redusa in grasimi, cacao, sare de mare.
Forma de prezentare: 250g