Produsul este sarac in grasimi, fara gluten, contine o cantitate mare de fibre (5%), care normalizeaza procesul metabolic. Este ideal pentru persoanele cu intoleranta la gluten, pentru cei care se mentin in forma si nu-si refuza placerea de a gusta o ciocolata calda delicioasa, fara a dauna sanatatii si siluetei. Ciocolata calda Torras este ideala pentru micul dejun deoarece are un gust cremos si placut.
Ingrediente: Indulcitor (maltitol), pudra de cacao degresata, amidon de porumb, aroma naturala de vanilie.
Valori nutritionale la 100g: Energie: 285 kcal/ 1194 kJ; Grasimi: 2,0g, din care grasimi saturate: 2g; Carbohidrati: 79g, din care zaharuri: 0,5g - din care polioli: 55g; Fibre: 6g; Proteine: 6g; Sare: 0g.
Mod de preparare: Se toarna lapte rece intr-o cratita (aproximativ 150ml per portie) si se adauga 2 linguri de cacao. Se amesteca pana cand se dizolva complet. Se pune pe foc si se aduce la fierbere, 1 - 2 minute, amestecand constant.
Forma de prezentare: 180g