Biscuiti crocanti cu umplutura de cacao si alune ambalati cate doi, excelenti pentru o pauza gurmanda.
Produs garantat de Asociatia Franceza cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Ingrediente: Umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, uleiuri vegetal de floarea soarelui*, ciocolata* (cacao pudra maigre*, zahar alb din trestie*, unt de cacao) , ALUNE*, faina de SOIA*, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui*, aroma naturala de vanilie* Biscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra maigre* (6,4%), lapte degresat*, sare marina
*ingrediente provenite din Agricultura Ecologica.
Continut total de ciocolata 9.3% si de alune: 6.6%
Mod de consum: Se consuma ca atare.
Origine: Agricultura UE/non UE.
Alergeni: Continut de lapte,soia si fructe oleaginoase.
Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: IT-BIO-014, Certifcare garantat fara gluten AFDIAG FR-011-194.
Forma de prezentare: 125g.