Biscuiti crocanti tip rulouri de cacao cu umplutura de cocos, fara gluten, faraulei de palmier, excelenti pentru o pauza gurmanda.
Produs garantat de Asociatia Franceza cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten.
Ingrediente: Umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, nuca de cocos rasa*, uleiuri vegetale* (floarea soarelui* si cocos*), faina de orez*, emulsifiant: lecitina de floarea soarelui* Biscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra maigre*, lapte degresat*, sare marina.
* ingrediente provenite din Agricultura Ecologica
Continut total de cacao: 2,9% si de cocos: 12,6%
Mod de consum: Se consuma ca atare pe post de gustare sau desert.
Origine: Agricultura UE/non UE.
Alergeni: Poate contine urme de soia si fructe oleaginoase. NU contine gluten
Conditii de pastrare si consum: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: IT-BIO-014, Certifcare garantat fara gluten AFDIAG FR-011-195.
Forma de prezentare: 125g.