Fagurii de miere au fost folositi ca atare, inca din antichitate, in medicina populara de pretutindeni, in combaterea bolilor aparatului respirator, a racelilor banale sau a starilor gripale, in combaterea bolilor de stomac, de ficat sau de rinichi, a starilor de slabiciune cauzate de convalescente si chiar a intoxicatiilor alcoolice. Deoarece nu implica nicio interventie si nicio prelucrare la extractie, fagurele cu miere este unul din cele mai naturale si mai pure produse apicole.
Ingrediente: Miere de salcam 250g, fagure cu miere 100g.
Mod de utilizare: Fagurele cu miere se administreaza pe cale orala inaintea fiecarei mese din zi (se mesteca 20-30 min, iar dupa mestecare, ceara rezultata se poate arunca sau se poate inghiti, fiind un bun adjuvant in cazul bolile de stomac). In mod obisnuit se face tratamentul in cura de cate o luna pana la trei luni primavara si toamna.
Forma de prezentare: 350g