Drojdie fara gluten tip maia, din quinoa, ideala pentru prepararea painii sau a produselor de patiserie. Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio).
Beneficii:
- Functioneaza la fel de bine si in masina de facut paine inlocuind drojdia tradionala;
- Produs special pentru persoanele care au intoleranta la gluten sau care doresc sa consume produse fara gluten;
- Acest pachet este potrivit pentru 1Kg de faina;
- Certificata FR-BIO-01 si fara gluten AFDIAG FR-011-029;
- Tara de origine: Franta;
- Fara alergeni.
Ingrediente: Drojdie maia deshidratata de quinoa* (40%) si de orez* provenita din fermentatie naturala, drojdie selectionata.
*80% din ingrediente provin din agricultura ecologica.
Mod de utilizare: Se utilizeaza impreuna cu faina de porumb, de orez, de quinoa, de hrsca sau de castane.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina si umiditate. A se inchide plicul dupa deschidere si prima folosire.
Forma de prezentare: 50g