Graul este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit de aromat si fin, graul este foarte apreciat de catre gurmanzi. Pentru faina alba de grau tip 1050 Dennree se macina intregul endosperm si mici parti ale invelisului bobului de grau. Datorita gustului sau fin, asemanator nucilor, aceasta faina este ideala pentru prepararea painii, a taieteilor, a prajiturilor si a altor preparate dulci.
Ideala pentru paine alba, prajituri fine, torturi supe si sosuri.
Ingrediente: Faina de grau tip 1050 ce provine din agricultura ecologica.
Alergeni: grau.
Alergeni urme: lupin, mustar, soia.
Informatii nutritionale: kj: 1454; kcal: 347; grasimi: 1,8g; acizi grasi saturati: 0,3g; glucide: 67g; zaharuri: 0,7g; proteine: 12g; sare: mai putin de 0,01g.
Forma de prezentare: 1kg.