Faina de sorg garantata fara gluten. Acest produs bio este obtinut in ateliere specifice avand mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Sorgul este o cereala care apartine familiei graminacee. Aceasta cereala provine din Etiopia fiind raspandita in Africa, America Centrala, Asia de Sud si in Europa, ocupand locul cinci ca importanta, dupa porumb, orez, grau si orz. Sorgul nu contine gluten in mod natural.
Sorgul, care consuma putina apa, pare sa inlocuiasca treptat porumbul. Economica in consumul de apa si ingrasamant, aceasta planta tolereaza foarte bine caldura extrema datorita sistemului sau cu radacina adanca, care ii permite sa extraga eficient resursele minerale si de apa din sol. Ma vie sans gluten produce produse certificate fara gluten si deasemenea certificate organic. Fibrele si gumele vegetale folosite de glutenul Ma vie sens sunt de origine naturala, ceea ce confera preparatelor fara gluten o consistenta excelenta.
Beneficii:
- Certificata AFDIAG si FR-BIO-01;
- Origine: Agricultura Franta;
Bogata in fier si are proprietati antioxidante;
Aroma usor dulce si culoare mai inchisa spre maroniu;
Este bogata in fibre ceea ce o recomanda pentru persoanele cu un tranzit lent;
Faina de sorg este bogata in proteine ceea ce o recomanda in caz de anemie si persoanelor care tin o dieta vegana. Faina de sorg are de doua ori mai mult fier decat carnea rosie;
- Produsele Primeal din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio);
- Fara alergeni.
Ingrediente: faina de sorg*
*Ingredinte provenite din agricultura ecologica.
Mod de utilizare: Este perfecta in amestec cu alte fainuri pentru prepararea de paine si produse de patiserie dulci sau sarate. Se poate combina cu orice alta faina fara gluten dar fara a depasi 40% din compozitie. Faina de sorg se potriveste perfect in retetele de preparate sarate, precum si in retetele de deserturi. Mancaruri sarate: puteti incorpora faina de sorg in aluatul pentru saleuri, briose cu feta si rosii uscate, baze de tarta, paine cu masline, etc. Deserturile cu faina de sorg pot fi considerate niste deserturi bogate in proteine. Puteti folosi faina de sorg la diferite checuri, briose, prajituri cu crema sau chiar crumble cu fructe. Faina de sorg poate, de asemenea, sa ingroase sosul sau supa.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 500g