Faina bio de spelta tip 630 va ajuta sa obtineti preparate deosebit de savuroase, precum painea, checurile si prajiturile. Spelta este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit de aromat si fin, spelta este foarte apreciata de catre gurmanzi. Pentru acest produs, endospermul bobului de spelta este macinat treptat.
Beneficii:
- Poate inlocui cu succes faina de grau;
- Datorita gustului sau fin, asemanator nucilor, aceasta faina cu intrebuintari multiple se potriveste excelent si pentru obtinerea produselor de patiserie deschise la culoare, a torturilor si a altor dulciuri, dar si la inchegarea supelor si a sosurilor.
Ingrediente:
Faina de spelta tip 630.*
*din agricultura ecologica.
Declaratie nutritionala pentru 100g: valoare energetica: 1460kJ/348kcal; grasimi: 1,3g; acizi grasi saturati: 0,2g; glucide: 70g; zaharuri: 0,8g; proteine: 12g; sare: < 0,01g.
Atentionari: Contine urmatorii alergeni: spelta. Poate contine si urme de: lupin, mustar si soia
Forma de prezentare: 1kg