Faina de tapioca este un cunoscut amidon care se obtine din radacinile unui arbust tropical. Se foloseste oriunde este nevoie de amidon, in special ca agent de ingrosare in sosuri, supe, deserturi.
Fiind un aliment fara gluten, este deseori folosita ca agent de ingrosare in locul altor produse pe baza de grau care prezinta riscuri pentru persoanele care sufera de boala celiaca.
Beneficii:
- Produs certificat ecologic;
- Prezinta o combinatie unica de carbohidrati, vitamine, minerale si compusi organici;
- Are un nivel scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu;
- Este o sursa bogata de fibre alimentare si proteine;
- Tapioca contine o parte din complexul de vitamine B, respectiv acid pantotenic, folat si B6, dar si minerale precum fier, mangan, calciu, cupru si seleniu;
- Carbohidratii continuti de tapioca acopera 45% din doza zilnica necesara.
- Produs vegan, fara gluten.
Ingrediente: 100% faina de tapioca*, *=din agricultura ecologica.
Poate contine urme de arahide, susan, nuci.
Mod de utilizare: faina de tapioca poate fi utilizata pentru prepararea budincilor. Poate fi folosita de asemenea la prepararea clatitelor si a altor dulciuri. O puteti utiliza la supa de rosii, pentru prepararea unei piftii vegane sau pentru multe alte retete de preparate sarate.
Forma de prezentare: 200g