Faina din Soia nemodificata genetic este recomandata in special persoanelor care au o dieta vegana sau vegetariana, fiind o sursa bogata in proteine.
Beneficii:
- Imbunatateste functia creierului.
- Previne pierderea memoriei.
- Lecitina grabeste descompunerea grasimilor si stimuleaza metabolismul.
- Este folosita pentru tratarea pacientilor cu nivel ridicat de colesterol.
- Lecitina controleaza fluxul de nutrienti din celule si previne acumularea de grasimi la nivelul arterelor, peretilor inimii sau a creierului.
- Este o sursa bogata de antioxidanti.
- Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor, reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar.
Compozitie: Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu).
Mod de utilizare: Se foloseste pentru a da consistenta mancarurilor.
Forma de prezentare: Punga de 500g