Farfalle din orez integral bio, fara adaos de sare.
Beneficii:
- Produs garantat si certificat fara gluten;
- Tara de origine: Agricultura non UE;
- Certificat IT-BIO-008 si AFDIAG (garantat fara gluten): FR-011-231;
- Produsele din gama “Ma vie sans gluten” sunt facute in ateliere specifice, sub control strict astfel incat produsele finale sa fie garantate cu mai putin de 20ppm (20 parti pe million) de gluten. Toate produsele au garantia unei diete organice certificate prin logo-ul AB (Agri Bio);
- Fara alergeni.
Ingrediente: Faina de orez integral *
*ingrediente provenite din agricultura ecologica
Mod de utilizare: Intr-un volum mare de apa clocotita cu sare, fierbeti aproximativ 14 minute (13 minute „aldente”). Pentru o fixare mai buna, evitati amestecarea. Scurgeti, clatiti si adaugati o lingura de ulei de masline. Le puteti consuma alaturi de un sos la alegere sau in salate cu legume, masline si verdeturi sau feta.
Precautii: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina.
Forma de prezentare: 250g