Favrichon
(13)Sorteaza:
Afisare 13 din 13 rezultate
- Fulgii crocanti cu 3 feluri de ciocolata Favrichon sunt de calitate bio si au un gust unic, fiind preferatii pasionatilor de ciocolata.
- Musli crocant bio cu 2 feluri de ciocolata Favrichon este de calitate bio si ofera un gust unic cu textura crocanta, in special datorita amestecului dintre cerealele crocante si bucatile generoase de ciocolata neagra si ciocolata cu lapte.
- Acest musli reprezinta un amestec delicios de cereale integrale crocante si nuca de cocos, fiind o sursa importanta de proteine si fibre.
- Musli bio traditional cu 30% continut de fructe si nuci Favrichon sunt o reteta sanatoasa si delicioasa datorita amestecului nobil de stafide, fasii de nuca de cocos, banane, curmale si smochine.
- Musli crocant bio cu 6 fructe si nuci marca Favrichon au o textura crocanta si un gust irezistibil dulce-acrisor, oferit de amestecul dintre fructe si samburi ce se afla in proportie de 29%.
- Cafeaua instant bio superior din cicoare si cereale Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Cafeaua instant bio din malt de orz prajit Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Musli crocant bio cu zmeura si ciocolata Favrichon este un amestec delicios format din cereale crocante, zmeura uscata si bucati de ciocolata.
- Cafeaua instant bio din cicoare Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Cafeaua instant bio din cicoare si cereale Favrichon este produsa cu ingrediente provenite din agricultura ecologica.
- Musli bio traditional cu alune de padure si migdale Favrichon sunt de calitate organica, au un gust delicios si contin 4 cereale integrale amestecate cu stafide, alune de padure intregi si fasii de migdale.
- Acest musli cu soia si ciocolata de la Favrichon are ingrediente de calitate organica, un gust delicios si un continut ridicat de proteine.
- Acest musli cu soia si fructe de la Favrichon are ingrediente de calitate organica, un gust delicios si un continut ridicat de proteine.