Orezul este un aliment benefic sanatatii si nutritiei, deoarece nu contine grasimi nocive, colesterol sau sare. Orezul este recomandat in mesele diabeticilor. Produsul nu contine organisme modificate genetic.
Ingrediente: Fulgi ecologici de orez*.
* Ingredientele provin din culturi certificate ecologic.
Valori nutritionale medii per 100g:
- Valoare energetica 1472 kJ/347 kCal;
- Grasimi, din care: 2.6g;
- Acizi grasi saturati 0.6g;
- Carbohidrati, din care: 73.5g;
- Zaharuri 1,0g;
- Fibre 1,0g;
- Proteine 7.4g;
- Umiditate 12.0g;
Valorile nutritionale depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime.
Mod de utilizare: Fulgii de orez integral se inmoaie foarte repede in lichide fierbinti, deci nu trebuiesc fierti. De aceea, ei trebuiesc adaugati in mancare la sfarsit (dupa fierberea acesteia). Se pot adauga astfel in supe, ciorbe, in mancaruri sau in deserturi cu lapte, fructe, miere.
Forma de prezentare: 350g