Fulgii de porumb sunt cele mai populare cereale pentru micul dejun.
Prin aportul ridicat de vitamine (vitamina A, vitamina B, vitamina E) si minerale (fosfor, fier, magneziu, seleniu), fulgii de porumb au multiple efecte benefice asupra organismului. Continutul de tiamina din fulgii de porumb grabeste metabolismul carbohidratilor, crescand astfel productia de energie, precum si functiile cerebrale. Prin continutul de luteina, porumbul sustine sanatatea ochilor. De asemenea, sunt o sursa bogata de fier, care mentine nivelele sanguine sanatoase si functiile cerebrale alerte. Serviti cu fructe, fulgii adauga si fibre in dieta, prevenind astfel constipatia si bolile de colon.
Beneficii:
- Sustin buna functionare a sistemului digestiv;
- Stimuleaza productia de energie;
- Efecte benefice pentru intarirea sistemului imunitar;
- Reduc efectele stresului oxidativ asupra organismului;
- Au rol benefic pentru vedere si pentru sanatatea ochilor;
- Imbunatatesc sistemul cardiovascular.
Ingrediente: faina de porumb, zahar, sare, extract de malt de orz.
Pot contine gluten, fructe cu coaja lemnoasa, arahide, seminte de susan si soia.
Mod de utilizare: se pot consuma cu iaurt, lapte, suc de fructe, miere sau in alte combinatii sanatoase, dupa preferinte. Potrivit pentru consumul zilnic, fulgii de porumb constituie o masa principala, recomandati a fi consumati cu lapte, iaurt sau fructe. Se recomanda ca si gustare intre mese, datorita aportului de vitamine si proteine.
Nu se recomanda administrarea acestora sugarilor si copiilor de pana la 3 ani.
Mod de prezentare: o punga de 500g.