Hrisca poate fi considerata un aliment medicament, de aceea este folosita ca aliment de baza, in diferite diete cum ar fi in regimul Oshawa. Poate fi preparata la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere e mult mai scurt. Se prepara din hrisca si droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci de tip budinci si produse de patiserie.
Beneficii:
Bogata in proteine, carbohidrati, si fibre
Asigura un aport ridicat de minerale si aminoacizi esentiali
Este bogata in proteine, carbohidrati, fibre, vitamine B1, B2, E, minerale: magneziu, cupru, zinc, fosfor, aminoacizi esentiali.
Cum se consuma:
Hrisca poate fi considerata un aliment medicament, de aceea este folosita ca aliment de baza, in diferite diete, in regimul Oshawa.
Poate fi preparata la fel ca orezul cu legume, doar ca timpul de fierbere e mult mai scurt.
Se prepara din hrisca si droburi, diferite sortimente de paine, preparate dulci de tip budinci si produse de patiserie.
Forma de prezentare: 500g