Juan Valdez

  (16)
Juan Valdez
Sortare dupa
  • Cafea Antioquia. Cafea boabe, proaspat prajita, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Antioquia. Aceasta  cafea este cultivata intr-o zona cu renume.
  • Cafea Santander. Cafea boabe, proaspat prajita, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Santander. Aceasta cafea creste intr-o zona cu radiatii solare intense si umiditate scazuta, cu soluri fertile si bogate in minerale care asigura o aroma fermecatoare cu note de plante.
  • Cafea Valle del Cauca. Cafea boabe de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Valle del Cauca. Aceasta cafea creste intr-o zona cu doua sezoane ploioase, ceea ce ii permite sa fie cultivata pe tot parcusul anului.
  • Cafea solubila liofilizata cu aroma de ciocolata. Cafea solubila liofilizata (deshidratata prin inghetare) cu aroma de ciocolata, 100% columbiana
  • Cafea Huila. Cafea boabe macinata, proaspat prajita, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Huila. Aceasta cafea creste in regiunea vulcanica acoperita de zapada din Columbia, cu soluri fertile unice care asigura o aroma constanta, intensa si un gust fructat.
  • Cafea Cumbre 454g. Cafea boabe, proaspat prajita, 100% Arabica, din Columbia.
  • Cafea Volcan. Cafea boabe, proaspat prajita, 100% Arabica, din Columbia.
  • Cafea solubila liofilizata alune de padure. Cafea solubila liofilizata (deshidratata prin inghetare) cu aroma de alune de padure, 100% columbiana.
  • Cafea solubila liofilizata scortisoara si vanilie. Cafea solubila liofilizata (deshidratata prin inghetare) cu aroma de scortisoara si vanilie, 100% columbiana.
  • Cafea Cumbre 250g. Cafea macinata, proaspat prajita, 100% Arabica, din Columbia.
  • Cafea Nariño. Cafea boabe, proaspat prajita, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Nariño. Aceasta cafea unica este cultivata in Anzii columbieni la altitudini de 2.300m, intre canioane, vulcani si temperaturi care determina un proces de maturare indelungat, dezvoltand un caracter deosebit de fin si dulce.
  • Cafea solubila liofilizata clasica. Cafea solubila liofilizata (deshidratata prin inghetare), 100% Columbia.
  • Cafea solubila liofilizata decofeinizata. Cafea solubila liofilizata (deshidratata prin inghetare), 100% Columbia.
  • Cafea Sierra Nevada. Cafea boabe, proaspat prajita, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Sierra Nevada. O cafea unica din renumita regiune cu cel mai inalt munte de coasta din lume, un loc unic care integreaza munti, jungla si padure tropicala in acelasi timp, unde cafeaua este cultivata sub umbra copacilor autohtoni, cu o nota fina de alun si esente de ciocolata.
  • Cafea Sierra Nevada. Cafea boabe, macinata, de origine unica, 100% arabica din Columbia, regiunea Sierra Nevada. O cafea unica din renumita regiune cu cel mai inalt munte de coasta din lume, un loc unic care integreaza munti, jungla si padure tropicala in acelasi timp, unde cafeaua este cultivata sub umbra copacilor autohtoni, cu o nota fina de alun si esente de ciocolata.
  • ECO Cafea. Cafea boabe, proaspat prajita, 100% arabica din Columbia. Aceasta cafea a fost cultivata si recoltata de familiile cultivatoare care inca practica agricultura ecologica. Aceasta cafea are o aroma echilibrata, cu note salbatice.