Stiinta cauta, de decenii, in natura, solutii pentru a accelera procesele de regenerare din organismul uman. Imbunatatirea imunitatii, compensarea efectelor nocive ale chimioterapiei, recuperarea dupa traume majore, sunt doar cateva dintre dezideratele studiilor actuale. In acest context, un interes cu totul deosebit a trezit asa-numitul laptisor de matca.
Laptisorul de matca este o secretie produsa de albine, utilizata pentru a hrani reginele (matcile), care, singure asigura reproducerea a sute de exemplare de albine din stup. De asemenea, in primele zile de viata, puietul de albine este hranit cu acest produs apicol special.
Beneficii:
- Prevenirea tulburarilor de memorie, cat si in afectiuni precum maladia Alzheimer sau Parkinson;
- Imbunatatirea coordonarii neuro-motorii;
- Stimularea sistemul nervos, circulatiei sanguine, oferind organismului echilibru emotional si rezistenta la efort.
- Confera efecte vitalizante pentru creier;
- Stimularea si intarirea imunitatatii organismului;
- Refacerea tesuturilor cartilaginoase din articulatii;
- Reducerea oboselii fizice si psihice;
- Reducerea valorilor glicemiei si scaderea gradului de rezistenta la insulina;
- Mentinerea bunastarii pielii, a parului, a unghiilor;
- Cresterea si dezvoltarea copiilor;
- Incetinirea procesului de imbatranire si in regenerarea organismului.
Ingrediente: laptisor de matca pur, crud: 46 g si miere poliflora romaneasca din agricultura biologica: 184 g.
Mod de utilizare:
Copii 1-5 ani: ½ lingurita /zi;
Copii 5-12 ani: ½–1 lingurita /zi;
Copii 12-16 ani: ½–1 si ½ lingurita /zi;
Adulti: ½–3 lingurite /zi;
Persoane in varsta: ½–3 si ½ lingurite /zi.
Se administreaza cu 30 minute inainte de masa, sublingual, pana la asimilare. Se recomanda cure de 30-90 de zile.
Mod de prezentare: un recipient de sticla de 200ml.